Olcsó textilt hol lehet kapni Pesten? 390Ft?
Épp ma hallottam a buszmegállóban, hogy Pesten elvileg vannak 390Ft-os textilüzletek (vidéki vagyok). .. próbáltam rákeresni a neten de sajnos csak kevés sikerrel. Tudnátok segíteni, hogy Pesten pontosan hol vannak ezek az üzletek? vagy ha van esetleg tudnátok egy web cím adni...
Előre is köszönöm!
(Juj, támpontként: az egyik üzlet elvileg a Margit híd pesti hídfőjénél van a mekitől nem messze.... ezt hallottam csak ki a beszélgetésből, hátha valakinek így jobban beugrik)
Igen, az egyik a Jászai Mari térnél van, a körúton. Sajnos webcímet ne tudok, de a körúton van több ilyen üzlet is. Például a Baross utcánál is.
Felülsz a 4-es vagy 6-os villamosra és nézelődsz, többet i fogsz látni.
Honnan jönnél?
Köszi a választ!
Hát ez az amit még nem tudok :)
Elvileg vagy a déli pu-tól, vagy a népligettől, vagy a petőfi hídtól... :) persze ahol több ilyen boltot lehet találni. Igazság szerint nálunk az anyagok 1800 Ft/m től kezdődnek és amikor meghallottam hogy már lehet 390Ft tól kapni akkor igazán felcsillant a szemem :)
Esetleg nem tudod a bolt nevét? 390Ft-os bolt? Vagy más neve van? (neten rákeresnék, hátha megtalálom őket)
A bolt nevét nem tudom :-( olyanok vannak kiírva, hogy "Megőrültünk, Minden 390 Ft" ilyesmik.
Ha a Petőfi-hídtól jössz, akkor ott fel tudsz szállni a villamosra (4 vagy 6), végigvisz a körúton. Csak sasolni kell a boltokat :-) de van legalább 4-5 ilyen bolt a vili vonalán.
Ferenc körúton is van egy, az majdnem a Petőfi-hídnál van. A Mester utcánál kell leszállni, na inkább linkelek egy térképet: [link]
Ahol a világoskék pötty van, ott a bolt, a bank mellett (bank a sarkon), igyekeztem ügyes lenni, de nagyon nyomi lett a "rajz":)
Juj, de nagyon kedvesek vagytok!
Köszönöm szépen a címeket! Örök hálám! :)
Az egyik cím alapján - nektek köszönhetően : ) - még ezt találtam :
:)))
Gondolom akkor ez egy bolthálózat?!
És akkor jól sejtem, hogy ebből az üzletből is két fajta van? (mint a dm és a rossmann?) Az egyik a "megbolondultunk", a másik pedig az "I love textil"? :) Vagy mind a kettő egy és ugyanaz?
szia! nekem van eladó méterárum,vállalkozásból fennmaradt,1-7 méteres darabok,pamut,sötétítő függöny anyag,blúzselyem... 300-800HUF anyagtól függően... írhatsz ha gondolod... és ez mindenkire vonatkozik ;)
(Tatabánya,de posta megoldható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!