Igaz az hogy egy ember átlag 9 pókot eszik meg élete során?
"Mármint alszik és belemászik az ember szájába"
Mászik ám a ....! Én pókrajongó vagyok nincs olyan hülye pók amelyik bemászik az ember szájába! Ki talál ki ilyen agyamentséget? A fülbemászó se mászik sehova csak lüke emberke találta ki! És a logika az embernek alvás közben a gégefedő nyilik tehát a pók csak a tüdőbe mehetne ami fulladásos köhögéshez vezet. Néha nem árt egy kis ismeret meg egy kis logika.
Nem tudom biztosra, de el tudom képzelni magát a helyzetet.... bemászik, beereszkedik, és jön a veleszületett nyelési reflexed, mielőtt felébrednél és tudatosítanád hogy valami bemászott. Fujj.De azt, hogy pont 9 vagy 12 vagy 8.... ezt nemtom honnan szedik vagy ki számolta meg/számította ki. Épp az a lényege, hogy nem is tudod elvileg... (Lehet fel kéne tenni kérdésnek azt is, hogy hogyan számították ki)
Nekem is elég súlyos pókfóbiám van amúgy, és ha belegondolok... undorító de inkább nyeljem le és emésszem meg őket öntudatlanul, mint hogy reggel arra ébredjek, hogy ott figyel fölöttem a falon. Az előbbitől nem kapok pánikrohamot :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!