Melyik a legjobb ár/teljesítmény viszonyú kombicirkó?
Szerintem majd ősszel lesznek akciók. Múltkor pl láttam a Szatmárinál Junkers turbós kombi kazánt 135e körüli áron. Szerintem az nagyon megérte.
A Demradot sokan szidják, de nem biztos, a fenti példa alapján sem, hogy olyan rossz.
Én pl tavaly vettem egy új vegyes tüzelésű kazánt. Azt a márkát, amit mindenhol, az összes fórumon szidnak és elmondanak mindennek. Én mégis azt vettem, mert arra futotta és nekem az volt a szimpatikus. Annak sincs semmi baja, teljesen jól működik.
Nekem nagyon bevált a BAXI kombi kazán.
5 éve vettük és semmi baja nem volt.
Amire szerintem érdemes odafigyelni hogy mindenképpen ionizációs legyen (nincs őrláng hanem egy elektromos szikra gyújtja be a főlángot) semmiképp nem szabad őrlángos kazánt venni (nem is tudom hogy gyártanak e még de a fég -nek még tuti vannak őrlángos kazánjai.
Ja és én is pont így nyár közepén vettem nagyon olcsón. Ősszel ugyan ott 10000-rel drágább volt, de oda merték írni hogy "akció"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!