Szobafestés házilag, hogy kell? Drága a mesterember, de festeni szeretnénk ezért úgy döntöttünk, hogy mi csináljuk meg. Most tapéta van a falon, festéket szeretnénk. Leszedem a tapétát, glettelem ha kell aztán lefestem. Ennyi?
El lehet rontani. Arra kell ügyelni, hogy egyenletesen kend el a hengerrel. Nehogy neki állj ecsettel. Ha egy csíkra véletlenül többször mész rá a kelleténél, akkor foltos lesz. Egyébként nem egy nagy ördöngösség
d,ptj
L
Én pont most estem át ugyanezen. Nekem az ún fűrészporos tapéta van, ami kifejezetten festendő.
Vettem egy 5literes PLATINUM fehér festéket, két hengert nyéllel, és a párommal kifestettük a szobát 5-6eFt-ból.
A platinum egy rétegben fed, gél állagú, nem csöpög, kifejezetten "amatőröknek" való, könnyű dolgozni vele.
Ennyi??? Na majd megtudod,ha gletteled és csiszolod a falat harmadjára.
A festés hengerrel már csak gyerekjáték.
Nem lehet elrontani..
Kell spakli amivel lekaparod a régi tapétát, csak előtte fel kell áztatni vízzel úgy könnyebb..
Glettelni nem fontos csak ahol megsérted a vakolatot a spaklival..
veszel egy jó teddy hengert, és nem sajnálod a pénzt normális diszperzitre aminek vödörje kb 4-5 ezer ft, mert azzal lehet haladni!
Az ilyen 1500- meg 499 forintos tesco akciós vackokkal csak kínlódni lehet!!
A diszperzitbe keverj egy kevés oltott meszet is!!
Sokkal hatékonyabb mint a penészgátló!!
Aztán létrára fel, márha nem elég hosszú a henger nyele.
A Jó minőségű sürü festékkel elég egyszer átmenni rajta és már tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!