Hagyományos, lehúzós vécé öblítő tartálynál megoldható, hogy csak addig ömöljön a víz, amíg húzom a fogantyút?
Pár éve vásároltuk a műanyag tartályt (sajnos a nyomógombos nem fér el, mert radiátor van a vécé mögött), és miután felszereltem, akkor szembesültem a ténnyel, hogy minden lehúzáskor a tartály teljes tartalma lecsurog, függetlenül, hogy húzom vagy már nem a fogantyút. Szerintem a harangnál kellene valamit módosítsak, esetleg eltávolítani a harang bizonyos részeit, mert több darabból áll. Tehát úgy szeretném, hogy emeddig húzom, folyjon a víz, amikor elengedtem, megálljon. Víztakarékossági szempontok vezérelnek.
Valakinek valami ötlet?
Hiába reklamálsz!
Ha nem adod meg,hogy milyen típusú a jelenlegi tartályod, akkor hogy várod el a segítséget?
Ha nem osztod meg, hogy milyen tartályod van - a legnagyobb jó szándékkal sem tud senki válaszolni objektíven.
Szóval milyen tartályod van:
Geberit
Dömötör
Laguna
Sanit
Higiénia
... ?
És ezen belül melyik típus?
Van, amin 2 öblítési mód van...
Van, aminél ha elérhető az öblítőgomb, a stop oldal nyomásával lehet megállítani...
És van, amelyik rögtön öblít mindent...
Ránézésre, ehhez karos áttétellel valamit barkácsolni kellene hozzá.
Amivel kényszerítheted (ha +ba meghúzod) hogy lefelé mozduljon a harang. Mielőtt leürülne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!