Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Cd újrahasznosítás? Hogyan? Mit?

Cd újrahasznosítás? Hogyan? Mit?

Figyelt kérdés

Van egy halom Cd-m DVD-m, amiket már nem használok, viszont eldobni nem akarom őket...Mit lehet belőlük csinálni?

Anno olvastam, hogy órát is lehet belőlük csinálni...ezt kipróbálom, bár nem akarsztósat akarok, hanem talpasat...talpra ötlet?

és még mit tudik csinálni belőle? tudom tudom poháralátét :D és még?

2009. dec. 14. 16:40
 1/4 A kérdező kommentje:

eddig ezeket találtam (csak)

[link]

de ezek olyan egyszerűek :S és nincs nekem szükségem ilyenekre :D más ötlet??

2009. dec. 14. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
talpat csinálhatsz vastagabb drótból. Használhatod még csak simán dísznek felgasztva a falra, ha sok van jól tud kinézni. Főleg ha elötte vidám színekkel kifested. vagy amúgy én azt csináltam régebben, hogy mindenféle formát kivágtam belőle (igen a cd-ből :D) és egy kis lyuk, madzag és kész a nyaklánc. csak amikor vigyázni kell, nehogy elrepedjen, de bele lehet jönni ;)
2009. dec. 14. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Fotel

[link]

Recycled CD

[link]

2009. dec. 19. 19:19
 4/4 anonim válasza:

Készíts belőle CD lámpát:

http://www.youtube.com/watch?v=PpD3JS_m0rE&feature=related

Én is csináltam és szuper lett!

2012. márc. 4. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!