Kezdő bróker kérdése:
Kerékpár Küllő lefújása hogyan?
Figyelt kérdés
Az lenne, a kérdésem, hogy hogyan tudnám úgy megoldani a kerékpár küllő lefestését, hogy ne rozsdásodjon be, s ne jöjjön le róla a festék? Mit ajánlotok ami gazdaságos.
- Festékszóró ? Vagy Festékspray ? Homokfúvás drága ?
2013. jún. 26. 08:19
1/5 anonim válasza:
A homokfúvásnak elég kemény óradíjai vannak.
Én azt javaslom, hogy ne fújd le festékkel, hanem vegyél fekete küllőket, már ha olyan színűre akarod. Persze az sem lesz olcsó, de ez függ az anyagától.
2/5 anonim válasza:
Egy darab kábé 80-100-as smirglivel, egy drótkefével és némi kitartással 1-2 óra alatt kényelmesen meg lehet tisztítani a küllőket a már kiült rozsdától, fújható állapotba lehet hozni őket. Érdemes kétszer fújni, bármilyen, boltban kapható festékkel. A küllők általában nincsenek közvetlen mechanikai hatásoknak kitéve (feltéve, hogy nem terepbicikliről van szó), tehát nem valószínű, hogy 1-2 hónapon belül felpattogna/peregne a festék. 1-3 évente azért nem árt egyszer újrafújni majd, de az már akár 10 perc alatt is meglesz, és nem is biztos hogy szükség lesz rá.
3/5 A kérdező kommentje:
MTB használok leginkább országútra. Milyen festékszórót ajánlotok ami tartós ? Valamint mivel szedjem le a régi festéket a küllőről ?
2013. jún. 26. 16:00
4/5 anonim válasza:
"Egy darab kábé 80-100-as smirglivel, egy drótkefével és némi kitartással." :)
A festék anyaga részedről mindegy, fémfelületre kérd, bicikliküllőhöz, akkor jó eséllyel megfelelőt adnak majd. A színét meg úgyis kipróbálhatod egy darab papíron a festékboltban, ezt általában megengedik.
5/5 anonim válasza:
Én az öreg MTB-m küllőit horgany sprayval szoktam évente egyszer lefújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!