Használ valaki tesco-s barkácsgépeket? (fúró, sarokcsiszoló) Ha igen van valami tapasztalata róla?
Otthoni barkácsolásra, havi néhány használat esetén tökéletes szerkezetek.az a lényeg hogy ne várj el tőle sokat.Másik szuper tulajdonság hogy ha 1 éve belül bármilyen jellegű hibája lesz azonnal újra cserélik az ország bármelyik tesco-jában(blokkot őrizd meg!)
Nekem is van a minőségi gépek mellet mert ha csak kisebb barkácsolást csinálok arra szuper,mellesleg tesco műszaki eladó voltam több évig tehát ismerem őket.
Hát igen a szürke-fekete az nagyon jó szinte már egyenértékű a márkás gépekkel csak az nem olcsó kategória.
A kérdező a 2-3 ezer forintos gépekről érdeklődik ami viszont tesco gazdaságos kategória ami hobbi szintű felhasználásra jó(de mint legelső válaszomban írtam barkácsolni tökéletes).
Volt tesco alkalmazottként elárulom a színkódokat:
szürke-fekete gépek-tesco prémium(márkás gépekkel egyenértékű)
zöld-szürke- tesco színes termék(a hobbi és márkás katekória közti, de erősebb igénybevételre is alkalmas)
piros vagy régebben kék-tesco gazdaságos(hobbi felhasználásra)
mióta szereztem egy kis tapasztalatot világhirű márkájú ilyen gépek gyártásában,csak javasolni tudom,hogy nyugodtan vedd meg a teszkósat,nem rosszabb mint a márkás...
és 1 éven belül kicserélik ha elromlik
Barkács célra megfelelő, de ipari célra már nem.
Apám vette tescos fúrót hogy ő azzal dolgozik mert nem volt több tízezer forintja márkás fúróra.
1-2 évig működött de pont akkor romlott el amikor nagy szükség lett volna rá.
Egy bosch vagy makita 10 évig simán bírja, sőt láttam én már 20 éves bosch fúrót, lehet hogy még dolgoztam is vele.
Az utolsónak.
Valahogy igaz a mondás hogy a régi gépekben volt anyag,ezért láthattál te 20 éves működő bosch gépet!!
Ne nyugtalankodj ma már nem fogsz találni!!!
Élő példa előttem a céges történet a nagy neves Hilti csavarbehajtó ami ugye ipari felhasználási terület 1 hónapot bírt ki, ugyan azóta gariban már kétszer kicserélték.
Egyszóval ki mire használja azt a minőséget vegye.
A BLACK & DECKER fúróm fél évet bírt (heti 1-2 alkalom), a Tesco-s már 2 éve fut, ellenben a Tesco-s körfűrészem pár használat után kifingott. Igaz nem Tesco márka volt, de ott vettem.
Van egy Tesco-s akkus csavarhúzóm (3400 HUF) és többet bír mint a Bosch (220 EUR).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!