Ki lehet szűrni a tróger albérlőket? Ki akarom adni a
lakást
Figyelt kérdés
Ki szeretnénk adni a lakásunkat,de egy megbízható embernek/embereknek,akik időben fizetnek és nem vágják tönkre az egész lakást,nem lopnak el semmilyen bútort és nem csinálnak több százezres tartozást.
Ha meghirdetjük a lakást,akkor ki lehet szűrni azt,hogy ki a becsületes és kinek nem ajánlatos kiadni a lakásunkat?
Kérj két-három havi kauciót (az már önmagában szűr valamennyire), a közüzemi díjakat te fizesd be a szolgáltató felé, és a bérleti díjjal együtt neked fizessék a rezsit. Az esetleg okozott kárt a kaucióból fedezheted.
2016. júl. 18. 22:49
2/9 anonim válasza:
Én közjegyzői szerződés nélkül biztos nem adnám ki!
2016. júl. 19. 00:24
3/9 anonim válasza:
Ha a fickon szakadt sportcipo es melegito van, akkor szerintem megvan amit kerestel.
2016. júl. 19. 01:18
4/9 kiad-lak válasza:
- 2 havi kaució = alap
- közokirat = alap
- havi 1 db személyes körültekintés a lakásban = alap
Plusz:
A rezsit ne utólag szedd, mert ha lelépnek az a te károd. A bérleti díjjal együtt minden hónapban tegyék le a rezsielőleget a várható fogyasztás mértékében (téli-nyári eltérhet)
2016. júl. 19. 09:01
5/9 anonim válasza:
Aki itt kérdezget az nem fogja kiszúrni.
2016. júl. 19. 09:58
6/9 anonim válasza:
Madarat tolláról, embert barátjáról...
Egy hosszabb személyes beszélgetés alatt azért sokmindent meg lehet tudni egy emberről, facebookon meg le lehet csekkolni már mindenkit szinte... Na engem pont nem :D
2016. júl. 19. 11:46
7/9 anonim válasza:
És igen, csak hivatalosan közjegyző előtti szerződéssel adj ki lakást...
2016. júl. 19. 11:46
8/9 anonim válasza:
Mi így csináltuk: 3 havi kaució (erősen megszűrte a jelentkezőket), az ügyvéd, aki a szerződést írta utánanézett a személyije alapján, rezsit én fizetem, ő meg nekem, hülye lennék átíratni és rá bízni. Plusz ugye a személyes találkozás alapján is sokminden kiderül.
2016. júl. 19. 18:29
9/9 anonim válasza:
A fenti jó tanácsokon kivül még kérhetsz bérlő minősitést is. Ha az rendben van akkor nem kell félni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!