Előfordult már veled, hogy hazudott neked a Sátán?
És veled, hogy Isten?
Mindenkinek meg kell bocsátani és adni egy esélyt, csak Sátánnak nem? :D
Itt a lehetőség bizonyítani...
1 óra múlva becsöngethet a leendő gyermekeim másik szülője őrtoronnyal vagy a fenekére tetoválva, hogy 666.
Amelyik teljesíti és szépen élem le az életem. Annak van igaza.
Hiszen ki a tököm akar mindenről lemondva, zárkában kínozni magad egy örök életen át?
Ja de ki vagyok én, hogy megszabjam a fetételeket mi?
Hát én vagyok, aki vagyok...
És ő, kicsoda? Hol van? Hogy fejezi ki a nagy szeretetét?
Persze mondhatjuk, hogy ő maga a szeretet. Akkor meg vigye el a rosszat, ne szórakozonn.
Most biztos gondolják párán, hogy milyen alantos vagyok, mint a lenézett állatok, hogy enni, inni, aludni, szexelni akaork.
A másik csoport jön majd azzal, hogy a sport versengés, a művészet a világ része...
Akkor mi a pic,sát teremtett ide az Úr?
Szeressem egy nem látható, nem fogható elvont valamit?
ha maga a megváltó kijelenti hogy Sátán hazug, akkor ugyan miért kellene meggyőződnöm arról, hogy igaz-e
ez olyan mint ha valaki elmondaná, akiben bizok, hogy ne fogjam meg a forró lábast mert megégetem a kezemet és az fáj...
De olyan "okos" vagyok, hogy a rossz terén muszály tapasztalatot szerezni, és azért is megfogom hogy fájjon...
egyébként ha körbe nézel a világban, Sátán hazugsága által felállitott életet látsz.
s ebben kell élni azoknak is akik tudják ezt mert az igaz mondó atyjuk, felkészitette őket erre, igy bár itt élünk semmit nem hiszünk el ami nem igaz, csak szemfény vesztés, mint Évának a "gyümölcs"
Tudod Luci az alapelveken nyugvó szeretet amit agape szeretetnek nevezünk adja meg a választ
Azért szeretjük mert Isten is szereti.
Ez nem azt jelenti hogy a rossz tetteit is szeretni kell
hanem a jót kell inkább meglátni benne és azt figyelembe véve akár segiteni neki hogy fejlődjön a jó irányba
A rosszat jóval gyözd meg-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!