Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Előfordult már veled, hogy...

Ozmium42 kérdése:

Előfordult már veled, hogy hazudott neked a Sátán?

Figyelt kérdés
Ha igen, leírnád a pontos esetet?
2015. febr. 3. 17:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
27%
Én nem foglalkozom vele, ám elmondhatom, hogy folyamatosan hazudik, nem véletlen nevezi Jézus a hazugság atyjának
2015. febr. 3. 17:54
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk beszélő viszonyban.
2015. febr. 3. 18:01
 3/30 A kérdező kommentje:
Ugyan már, #1 válaszoló. Nem tudhatod, hogy mindig hazudik, ha nem foglalkozol vele. Szerintem te nagyon is foglalkozol Sátán hazugságaival, csak azzal foglalkozol, másoknak mit hazudik, szerinted. Ezt mondani könnyű. A személyes tapasztalat érdekel, amikor neked hszudik, nem másnak.
2015. febr. 3. 18:07
 4/30 anonim ***** válasza:
68%

És veled, hogy Isten?

Mindenkinek meg kell bocsátani és adni egy esélyt, csak Sátánnak nem? :D

Itt a lehetőség bizonyítani...

1 óra múlva becsöngethet a leendő gyermekeim másik szülője őrtoronnyal vagy a fenekére tetoválva, hogy 666.

Amelyik teljesíti és szépen élem le az életem. Annak van igaza.

Hiszen ki a tököm akar mindenről lemondva, zárkában kínozni magad egy örök életen át?

Ja de ki vagyok én, hogy megszabjam a fetételeket mi?

Hát én vagyok, aki vagyok...

És ő, kicsoda? Hol van? Hogy fejezi ki a nagy szeretetét?

Persze mondhatjuk, hogy ő maga a szeretet. Akkor meg vigye el a rosszat, ne szórakozonn.

2015. febr. 3. 18:17
 5/30 anonim ***** válasza:

Most biztos gondolják párán, hogy milyen alantos vagyok, mint a lenézett állatok, hogy enni, inni, aludni, szexelni akaork.

A másik csoport jön majd azzal, hogy a sport versengés, a művészet a világ része...

Akkor mi a pic,sát teremtett ide az Úr?

Szeressem egy nem látható, nem fogható elvont valamit?

2015. febr. 3. 18:20
 6/30 anonim ***** válasza:

ha maga a megváltó kijelenti hogy Sátán hazug, akkor ugyan miért kellene meggyőződnöm arról, hogy igaz-e

ez olyan mint ha valaki elmondaná, akiben bizok, hogy ne fogjam meg a forró lábast mert megégetem a kezemet és az fáj...

De olyan "okos" vagyok, hogy a rossz terén muszály tapasztalatot szerezni, és azért is megfogom hogy fájjon...

2015. febr. 3. 18:20
 7/30 anonim ***** válasza:
50%

egyébként ha körbe nézel a világban, Sátán hazugsága által felállitott életet látsz.

s ebben kell élni azoknak is akik tudják ezt mert az igaz mondó atyjuk, felkészitette őket erre, igy bár itt élünk semmit nem hiszünk el ami nem igaz, csak szemfény vesztés, mint Évának a "gyümölcs"

2015. febr. 3. 18:23
 8/30 anonim ***** válasza:
Hogy fejezzem ki egy másik embernek a szeretetet. EGyáltalán mit szeretünk egymásban?
2015. febr. 3. 18:24
 9/30 anonim ***** válasza:

Tudod Luci az alapelveken nyugvó szeretet amit agape szeretetnek nevezünk adja meg a választ

Azért szeretjük mert Isten is szereti.

Ez nem azt jelenti hogy a rossz tetteit is szeretni kell

hanem a jót kell inkább meglátni benne és azt figyelembe véve akár segiteni neki hogy fejlődjön a jó irányba

A rosszat jóval gyözd meg-

2015. febr. 3. 18:33
 10/30 anonim ***** válasza:
És mit csinál az, akiben agapé van? Miben jelentkezik, mutatkozik meg pontosan?
2015. febr. 3. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!