Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Seth könyve? Mi a véleményetek...

Seth könyve? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 6. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Osztott személyiség, vagy egyszerűen kamus, már az első 5 sor alapján.
2010. febr. 6. 09:18
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

Én olvastam, szerintem érdekes. Vagy igaz, vagy nagyon meggyőzően hazudik.

Mindenesetre érdemes elolvasni és elgondolkozni rajta, mert vannak benne nagyon jó gondolatok. Bár a véleményem az, hogy teljes képet soha senkitől sem fogunk kapni.

De ha még nem olvastad, tedd meg, nem veszthetsz semmit.

2010. febr. 6. 11:28
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
hm...elkezdtem olvasni és feltűnően hasonlít Müller Péter szellemi tanítóihoz ez a Seth nevű személyiség...neki is egy ilyen személyiség mesél a világról és a mélyebb, hehezen megérthető összefüggésekről...és éppen ezért, mert több ehhez hasonló jelenség is van a világon egymástól távol és függetlenül, hajlamos vagyok azt hinni, tényleg van benne valami...tényleg létezhet szerintem, hogy olyan lények szóljanak befogadó tudattal rendelkező emberekhez, akik nem a mi fizikai síkunkon léteznek... az már más kérdés, hogy vajon ők mindentudóak e, és tényleg színigazat mondanak, vagy éppenséggel ugyanúgy korlátok közé vannak szorítva, mint mi....
2010. febr. 6. 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:

van egy tudományág,ha lehet így hívni,ez az ezofonszológia am a médiumok által mondott üzeneteket hasonlítsa össze,keress rá neten így,hogy ezofonszológia és van egy magyar honlap,ott mindenféle érdekeseket találhatsz,ami segít összerakni egy helyes üzenetet,vagy csak annak az alapjait!Érdemes megnézned!

Amúgy valószínüleg igaz..

2010. febr. 7. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:
ezofon.fw.hu ez az oldal címe!
2010. febr. 7. 12:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkit pozitivan pontoztam. elolvastam a könyvet, eddig is ilyesmiben hittem, de mostmár sokkal bizonyosabb vagyok ezekben a dolgokban. A weboldalt megnézem, köszönöm!
2010. febr. 7. 15:18
 7/11 anonim ***** válasza:
26%

Szia!

Már a bevezetés egyértelművé teszi, hogy az írója paranormális beavatáson vett részt, és hisz lélek halhatatlanságában, ami egyértelműen tévtanítás a Biblia szerint.

Beleolvasva a könyvbe nyilvánvaló, hogy filozófiai értekezés a tudat, a dimenziók, az atomok és az idő, valamint az érzékelés és az energia fogalmairól. Bevallom nem értem miért kellett ehhez egy bibliai szereplőt választani...

Üdv. Péter

2010. febr. 8. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Ezek most divatos témák, szép jogdíjakat lehet összeszedni belőle. Elszaporodtak az önjelölt próféták.:)
2010. máj. 24. 01:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Divatos téma? 1970-es sztroi

Én elhiszem minden ismert vallásnál logikusabbnak tűnik. Az álmok és a testen kívüli élmények, képességek, mind logikus támaszt kapnak. Egyébként én is megélek sok testenkívüli tudatos élményt.

2010. jún. 19. 00:14
 10/11 anonim válasza:
0%
hogy egyesek itt mekkora baromságokat tudnak írni, az vmi bődület....bbrrrrr
2011. jan. 18. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!