Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért van az hogy az ateisták...

Miért van az hogy az ateisták nagy része panelban lakik?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok. Sok embert ismerek onnan és a nagy ateisták akik egésznap a hívőket ócsárolják panelban laknak, rossz anyagi helyzettel, pénzük szokott lenni de általában piára cigire vagy drogra költik. Szerintetek ez nem véletlen?
2013. júl. 5. 17:25
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Egy csomó keresztény tudós van, a tudomány és a vallás nem zárja ki egymást, ezt csak a retardáltak gondolják.

Szerintem ezen az oldalon rengeteg hülye ateista van. Amúgy attól hogy ateista vagy még nem leszel Stephen Hawking ;))

2013. júl. 5. 18:03
 12/50 anonim ***** válasza:
85%

"Egy csomó keresztény tudós van, a tudomány és a vallás nem zárja ki egymást, ezt csak a retardáltak gondolják."

A retardált az, akinek képzeletbeli barátja van :D És a rengeteg keresztény tudósra jó példa az Amerikai Tudományos Akadémia 7%-a keresztény, a többi ateista. Ennyit erről.

"Szerintem ezen az oldalon rengeteg hülye ateista van."

Főleg István, tattiboy vagy mifene Katy... ja nem, ezek valláskárosultak. És mind az eszükről híresek :)

"Amúgy attól hogy ateista vagy még nem leszel Stephen Hawking ;))"

De ha Hawking vagy, az viszont kizárja, hogy hívő legyél ;) És felmérések szerint az ateisták átlagban 5 ponttal jobb eredményeket érnek el az IQ teszteken. És érdekes tény azis, hogy a hihetetlen jó gazdasági helyzettel és közoktatással rendelkező Afrika a kereszténység központja :)

2013. júl. 5. 18:12
 13/50 anonim ***** válasza:

17:51-es, és 17:56-os válaszoló vagyok

Én csak vallási szempontból tartom magam ateistának.

2013. júl. 5. 18:15
 14/50 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem egyszerűen nem tudnak túl sokat a vallásról, vagy nem is akarják megérteni... Én is beszélgettem meg vitatkoztam már túlbuzgó ateistákkal, és szó szerint eszméletlenül nagy tévhiteik vannak a vallással és a keresztyénséggel kapcsolatban...
2013. júl. 5. 18:29
 15/50 A kérdező kommentje:
14-es válaszolónak tök igaza van. Aki ezen az oldalon keresztény az nem ír olyat amiről fogalma sincs, az ateisták viszont igen, alig ismerik a Bibliát és úgy beszélnek róla.
2013. júl. 5. 19:01
 16/50 anonim ***** válasza:
24%
Imel, te vagy az élő bizonyíték, hogy az ateisták szellemi képességei erősen korlátoltak. Afrika, mint a kereszténység központja, pfff. Latin-Amerikában van a legtöbb keresztény, de ne zavarjon. Inkább próbálj leérettségizni, mielőtt az ateisták eszével kezdenél kérkedni.
2013. júl. 5. 19:14
 17/50 anonim ***** válasza:
85%

" alig ismerik a Bibliát és úgy beszélnek róla"

A keresztények. Az eddigi vitákból, akár itt, akár a youtube-on nézett hitvitákból kiindulva, egy ateista jobban ismeri a Bibliát, mint egy átlag keresztény.

[link]

2013. júl. 5. 19:15
 18/50 anonim ***** válasza:
33%

Imel, nálad bigottabban vallásos fanatikus alak kevés van a bolygón.

Jó az idézet, főleg annak fényében, hogy te is jól tudod, hogy soha nem olvastad el a Bibliát. Szóval most vagy nem vagy ateista, vagy nem igaz, amit állítasz.

2013. júl. 5. 19:34
 19/50 anonim ***** válasza:
76%

"Imel, te vagy az élő bizonyíték, hogy az ateisták szellemi képességei erősen korlátoltak. Afrika, mint a kereszténység központja, pfff. Latin-Amerikában van a legtöbb keresztény, de ne zavarjon. Inkább próbálj leérettségizni, mielőtt az ateisták eszével kezdenél kérkedni."

Tényeket írtam, ha ez nem tetszik, ne az én (a tiednél mérföldekkel jobb) szellemi színvonalamat hibáztasd. Afrikában a legerősebb a keresztény lobbi és hatás, jó példa erre Uganda. A Dél-Amerikai államok is egész vallásosak, de ott valahogy nem veszik figyelembe a vallást a mindennapi politikában, legalábbis nem vezettek be halálbüntetést a melegeknek, jó keresztény módjára - pont, mint Ugandában.

Amúgy most érettségiztem, majd ha látsz egy középiskolát belülről (és nem csak takarítani mész oda), rájössz, hogy nem olyan nagy cucc egy éreccségi (csak hogy te is értsd ^^).

[link]

Tessék megnézni: kissé aránytalan, mert a vallások követőinek (és az ateisták) számát nem adja meg, de mindegy. Tessék látni, hogy az ateisták körében a legkevesebb a réteg, ami csak 8 általánossal (vagy azzal sem) rendelkezik. És a képet, ami azt mutatta, mennyivel több az ateista a magyar felsőoktatásban és érettségizettek között, és milyen túlsöprő többségben vannak a vallásosok a 8 általánossal vagy azzal sem rendelkezők között; szóval ezt most nem találtam. De utána lehet nézni az adatoknak, fenn vannak a neten, össze lehet vetni őket.

"Imel, nálad bigottabban vallásos fanatikus alak kevés van a bolygón.

Jó az idézet, főleg annak fényében, hogy te is jól tudod, hogy soha nem olvastad el a Bibliát."

Ateista nem lehet vallási fanatikus :) És éppen a héten fejeztem be harmadszorra is a nagy mesekönyvet, de köszi, hogy mindenttudóbb vagy a láthatatlan haverodnál.

2013. júl. 5. 19:41
 20/50 anonim ***** válasza:
25%
Harmadszor. Aha, persze, ez annyira igaz, mint a kettes étettségid.
2013. júl. 5. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!