Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten mire vár most? 2000 év...

Isten mire vár most? 2000 év és semmi nem történik. Szerintem ideje lenne már felébredni.

Figyelt kérdés
Már 2000 éve imádkoznak hogy jöjjön már végre mert az emberek szenvednek, éheznek, és semmi. Mire vár?
2012. febr. 1. 01:00
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
56%

A papok tiltotak a Biblia olvasasat, hogy az emberek ne lathasak a Bibliai igasagokat es ok tovabbra is tudjak ferevezetni , " vakon " vezetni a nepet

( mindahogy jol mondta Jezus a valasvezeto farizeusoknak ! : vakok vezetoi ! stb )

Tovabba, a Biblia mar regg megirta, hogy a fold kerek es az urben "lebeg ", mindez a tudomany / ismeret nem volt a valasvezetoknek hasznos, ugyhogy eltiltotak mindezeket , megolve, elegetve, stb et osszinte hitu embereket !

de erdekes, nem igaz e ? , hogy a mai napig, az IGASAG a Bibliaban megmaradt ! hababr, sokkan ellene voltak es vannak a mai nap is,

de a Biblia IGASAG VILAGIT a mai nap is ! a sotetcsegben is !....

2012. febr. 1. 19:37
 22/59 anonim ***** válasza:
61%
Tévedsz. Vallásos családban nevelkedtem és próbálták mosni az agyam, de nem hagytam magam. Utána jártam az igazságnak és megmondom őszintén nem volt nehéz kideríteni hogy a biblia csak mese. Átlagos ember is rájön a bibliában lévő ellentmondásokra nem hogy még egy magas IQ-val rendelkező ember. Mosták az agyam, igen, mosták, hogy én is legyek valamilyen szektatag, vallásmániás, de nem lettem mert van saját véleményem és nem csak előre nézek hanem hátra is, oldalra is. A vallásosak csak előre néznek, hogy le ne térjenek az útról amit járnak. Pedig aki körültekintő és figyelmes, mindent megvizsgál annak kell oldalra és hátra is néznie nem csak előre. Gondolkozz el ezen, csak jót akarok.
2012. febr. 1. 19:38
 23/59 anonim ***** válasza:
38%

Vidiripi

Szeretem az ellent mondásokat. Te miket találtál?

Bár ahogy Eliza írja a Biblia igazsága világít.

Na ugye hogy nem lehet agy mosást csinálni azzal ha az ember beszél a hitéről más embereknek.

Itt a példa hölgyeim és uraim a 23. válaszban. "Vallásos családban nevelkedtem és próbálták mosni az agyam, de nem hagytam magam."

2012. febr. 1. 19:47
 24/59 anonim ***** válasza:
64%

A biblia nem mindenkinek mutatkozik be csodalatosagaban ! csak azok latjak egyeduliseget, akkik osszinte szivel es tisszta gondolatal keresik az igasagot !

Nincs a Bibliaban ellentmondas ! ( igy latam en is valamikkor a Bibliat, hogy ellenmondana ...de megismerve jobban a Bibliat, be kellet ismerjem, hogy en tevedtem ! , nem a Biblia mondot ellen, en latam tevesen a dolgokat !

mert, elfelejtetem a legfontosabbat ! hogy Isten SZERETET ! meg a Szeretet nem tud rosszat tenni, nem tud hazudni, stb

Jezus, valojaban arra tanit, hogy ELORE ! a CELT nezuk ! mindezt azert, hogy a vilag ne " lopjon " el a szellelmi dolgoktol,

DE, nem lehet elore, a celt nezni, ha, nincs alapod a celt / remenyseget illetoen,

ugyhogy, a hit azt jelenti, hogy hatra is nez !

hogy nezd, ha a jelenlegi eleted, a jelenlegi vilagban, megkaphatok e a Biblia IGASAGOK ! es igenis ! a mai nap is ugy van ! nem valtozot az IGASAG egyaltalan , a Bibliai igasag persze ....

Nem tudom, ha nekem e akkarsz e jot ? ha nekem, akkor, azt valaszolok neked :

sajat magadnak jot tudtal e tenni ? , hogy nekem jot tudnal tenni e ?

Ha, jot tudtal volna tenni, akkor, nem meg halnal meg ! mert az rosssz , igaz ! ? nem meg lennel beteg, mert az is rossz , igaz ! ? stb., stb., stb

A Biblia tissztan valaszol mindere is, az ember SAJAT LEPTET- NYOMAT, NEM TUDJA A JO FELE IRANYITANI !

es igy IGAZ !

Meg a korultekintes, megvizsgalas, stb ek, Bibliai KERESek ! tudtad e ezt ? ahogy latszik, nem !

Egy igazi hitu embernek, kotelezecsege, hogy allandoan VIZSGALJA az irasokat !

ezt tetek az igazi hivok az okorban, az Apostolok idejeben is es most is !

A valosagos, igazi hitnek jo alapja kell, hogy legyen ! hogy ne tudja akkarmilyen mas hitan elbolonditania ...

2012. febr. 1. 20:03
 25/59 anonim ***** válasza:
38%

Az ellentmondasok, megeerosithetik hitedet ! vagy, meggyengulhet hited ha nincs valos / igaz alapja a hitednek !

Kosszonom Vidiripi !

Minden jot !

2012. febr. 1. 20:07
 26/59 anonim ***** válasza:
39%

Vidiripi

Nos igen ez valóba nem tetszést válthat ki az emberben. De egy nagyon fontos dolgot elfelejtesz. Még pedig azt a hogy a Teremtőnek hatalma van a halál felett is. A halottakat is

feltudja támasztani. S mivel a bűn zsoldja a halál így azok a csecsemők már lefizették a "zsoldot".

S amikor Jézus 2. eljövetele bekövetkezik akkor a halottak is fel lesznek támasztva.

2012. febr. 1. 20:13
 27/59 anonim ***** válasza:
38%

Ki vagy te ! ? hogy Teremtodon itelkezel ! ? Ha, Hato Erejet a kovetkezo pillanatban nem hajtana rad , MEGHALNAL !

Teremtetel e te, egy szal fuvet a semmibol ? NEM !

Tudod e te eletedet a jo fele, a siker feli iranyitani ? nem tudod !

Tudsz te eletet adni egy allatnak legalabb ? nem tudsz !

Mindezt es sok masat is tet es tesz erted is Teremtonk !

Ha, gonosz lenne, azonal megkene haljal ! mert gonosznak iteltet ! de ELSZ most is, mert Isten SZERETET !

Sajat maguk VALASZTOTAK ! sajnos, a hallalt valasztotak ! Teremtonk, nem olt meg senkit !

Igenis, IGASAGOS ! es MELEGSZIVU is ! egy pelda csak mindere , a Bibliaban ily kedvesen , MELEGEN ir nekunk : fiam, tedd a jot, hogy elhes ! rosszat teszunk ? meghalunk ! fajdalmas mindez, de igasagos !

sajat magunk VALASZUK az eletet vagy a halalt ! a SZABAD AKKARATUNK utan !

Az Igaz Isten Jehova, a Bibliaban ELITELI a csecsemooloket !

Az elsoszulotek ...egy komoly Biblia tortenet, nem Isten olte meg oket ! de ez Biblia elmelyulest ker, hogy megercsed ...

nem hiszem, hogy komolyan erdekelne ! ugyhogy, nem is probalom megmagyarazni,

te csak Teremtonkon akkarsz itelkezni es Benne hibat kapni,

mert, gondolom, ezt kapod te masoktol ! itelkeznek rajtad.....hiba vann benunk, igy hibat keresunk Istenben is, de Istenben, nincs hiba ! ha tetszik e ez neked vagy semm, a valosag a te kedvedert, meg nem fogg megvaltozni !

"...Az ilyennel nem is tudom mit csinálnék...."

CSINALJ ! HA TUDSZ !

HA HA HA latszik, hogy fiatal vagy !

Isten agyon neked sokk bolcseseget es tissztalatast !

megmosolyogtatal, kossz !

tudod, hogy viselkedtel most ? mind egy kis hangya, aki azt mongya az elefantnak, hogy eltaposa !

szimpatikus vagy !

2012. febr. 1. 20:22
 28/59 anonim ***** válasza:
61%
De nem lehetett volna mészárlás helyett finomabban megölni a kisbabákat? Mondjuk elaludtak volna és többet nem kelnek fel. Itt nem az élet elvevésről és annak adásáról beszélek hanem arról hogy milyen úton történik. Ha van finomabb módja is annak hogy megölje szegény párákat miért úgy viselkedik mint egy barbár? Én halandó ember létemre kedvesebb vagyok mint Isten? Mert ez szégyen lenne rá nézve.
2012. febr. 1. 20:23
 29/59 anonim ***** válasza:
38%

29/30 "....Én halandó ember létemre kedvesebb vagyok mint Isten? Mert ez szégyen lenne rá nézve."

A valosagban ? kedvesebbnek ? jobbnak kebzeled magad mind Jehova Isten ?

Ha, ezt komolyan mondod, egy kis isten vagy !

2012. febr. 1. 20:35
 30/59 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem kedvesebb vagyok. Én nem akarok embert és csecsemőket mészárolni. Ha Isten ettől Isten, akkor nem akarok Isten lenni.
2012. febr. 1. 20:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!