Isten mire vár most? 2000 év és semmi nem történik. Szerintem ideje lenne már felébredni.
A papok tiltotak a Biblia olvasasat, hogy az emberek ne lathasak a Bibliai igasagokat es ok tovabbra is tudjak ferevezetni , " vakon " vezetni a nepet
( mindahogy jol mondta Jezus a valasvezeto farizeusoknak ! : vakok vezetoi ! stb )
Tovabba, a Biblia mar regg megirta, hogy a fold kerek es az urben "lebeg ", mindez a tudomany / ismeret nem volt a valasvezetoknek hasznos, ugyhogy eltiltotak mindezeket , megolve, elegetve, stb et osszinte hitu embereket !
de erdekes, nem igaz e ? , hogy a mai napig, az IGASAG a Bibliaban megmaradt ! hababr, sokkan ellene voltak es vannak a mai nap is,
de a Biblia IGASAG VILAGIT a mai nap is ! a sotetcsegben is !....
Vidiripi
Szeretem az ellent mondásokat. Te miket találtál?
Bár ahogy Eliza írja a Biblia igazsága világít.
Na ugye hogy nem lehet agy mosást csinálni azzal ha az ember beszél a hitéről más embereknek.
Itt a példa hölgyeim és uraim a 23. válaszban. "Vallásos családban nevelkedtem és próbálták mosni az agyam, de nem hagytam magam."
A biblia nem mindenkinek mutatkozik be csodalatosagaban ! csak azok latjak egyeduliseget, akkik osszinte szivel es tisszta gondolatal keresik az igasagot !
Nincs a Bibliaban ellentmondas ! ( igy latam en is valamikkor a Bibliat, hogy ellenmondana ...de megismerve jobban a Bibliat, be kellet ismerjem, hogy en tevedtem ! , nem a Biblia mondot ellen, en latam tevesen a dolgokat !
mert, elfelejtetem a legfontosabbat ! hogy Isten SZERETET ! meg a Szeretet nem tud rosszat tenni, nem tud hazudni, stb
Jezus, valojaban arra tanit, hogy ELORE ! a CELT nezuk ! mindezt azert, hogy a vilag ne " lopjon " el a szellelmi dolgoktol,
DE, nem lehet elore, a celt nezni, ha, nincs alapod a celt / remenyseget illetoen,
ugyhogy, a hit azt jelenti, hogy hatra is nez !
hogy nezd, ha a jelenlegi eleted, a jelenlegi vilagban, megkaphatok e a Biblia IGASAGOK ! es igenis ! a mai nap is ugy van ! nem valtozot az IGASAG egyaltalan , a Bibliai igasag persze ....
Nem tudom, ha nekem e akkarsz e jot ? ha nekem, akkor, azt valaszolok neked :
sajat magadnak jot tudtal e tenni ? , hogy nekem jot tudnal tenni e ?
Ha, jot tudtal volna tenni, akkor, nem meg halnal meg ! mert az rosssz , igaz ! ? nem meg lennel beteg, mert az is rossz , igaz ! ? stb., stb., stb
A Biblia tissztan valaszol mindere is, az ember SAJAT LEPTET- NYOMAT, NEM TUDJA A JO FELE IRANYITANI !
es igy IGAZ !
Meg a korultekintes, megvizsgalas, stb ek, Bibliai KERESek ! tudtad e ezt ? ahogy latszik, nem !
Egy igazi hitu embernek, kotelezecsege, hogy allandoan VIZSGALJA az irasokat !
ezt tetek az igazi hivok az okorban, az Apostolok idejeben is es most is !
A valosagos, igazi hitnek jo alapja kell, hogy legyen ! hogy ne tudja akkarmilyen mas hitan elbolonditania ...
Az ellentmondasok, megeerosithetik hitedet ! vagy, meggyengulhet hited ha nincs valos / igaz alapja a hitednek !
Kosszonom Vidiripi !
Minden jot !
Vidiripi
Nos igen ez valóba nem tetszést válthat ki az emberben. De egy nagyon fontos dolgot elfelejtesz. Még pedig azt a hogy a Teremtőnek hatalma van a halál felett is. A halottakat is
feltudja támasztani. S mivel a bűn zsoldja a halál így azok a csecsemők már lefizették a "zsoldot".
S amikor Jézus 2. eljövetele bekövetkezik akkor a halottak is fel lesznek támasztva.
Ki vagy te ! ? hogy Teremtodon itelkezel ! ? Ha, Hato Erejet a kovetkezo pillanatban nem hajtana rad , MEGHALNAL !
Teremtetel e te, egy szal fuvet a semmibol ? NEM !
Tudod e te eletedet a jo fele, a siker feli iranyitani ? nem tudod !
Tudsz te eletet adni egy allatnak legalabb ? nem tudsz !
Mindezt es sok masat is tet es tesz erted is Teremtonk !
Ha, gonosz lenne, azonal megkene haljal ! mert gonosznak iteltet ! de ELSZ most is, mert Isten SZERETET !
Sajat maguk VALASZTOTAK ! sajnos, a hallalt valasztotak ! Teremtonk, nem olt meg senkit !
Igenis, IGASAGOS ! es MELEGSZIVU is ! egy pelda csak mindere , a Bibliaban ily kedvesen , MELEGEN ir nekunk : fiam, tedd a jot, hogy elhes ! rosszat teszunk ? meghalunk ! fajdalmas mindez, de igasagos !
sajat magunk VALASZUK az eletet vagy a halalt ! a SZABAD AKKARATUNK utan !
Az Igaz Isten Jehova, a Bibliaban ELITELI a csecsemooloket !
Az elsoszulotek ...egy komoly Biblia tortenet, nem Isten olte meg oket ! de ez Biblia elmelyulest ker, hogy megercsed ...
nem hiszem, hogy komolyan erdekelne ! ugyhogy, nem is probalom megmagyarazni,
te csak Teremtonkon akkarsz itelkezni es Benne hibat kapni,
mert, gondolom, ezt kapod te masoktol ! itelkeznek rajtad.....hiba vann benunk, igy hibat keresunk Istenben is, de Istenben, nincs hiba ! ha tetszik e ez neked vagy semm, a valosag a te kedvedert, meg nem fogg megvaltozni !
"...Az ilyennel nem is tudom mit csinálnék...."
CSINALJ ! HA TUDSZ !
HA HA HA latszik, hogy fiatal vagy !
Isten agyon neked sokk bolcseseget es tissztalatast !
megmosolyogtatal, kossz !
tudod, hogy viselkedtel most ? mind egy kis hangya, aki azt mongya az elefantnak, hogy eltaposa !
szimpatikus vagy !
29/30 "....Én halandó ember létemre kedvesebb vagyok mint Isten? Mert ez szégyen lenne rá nézve."
A valosagban ? kedvesebbnek ? jobbnak kebzeled magad mind Jehova Isten ?
Ha, ezt komolyan mondod, egy kis isten vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!