Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek elkezdődőtt a...

Szerintetek elkezdődőtt a "Nagy nyomorúság"?

Figyelt kérdés
Aki jártas a bibliában tudja miről kérdezek.
2010. máj. 29. 21:14
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:

SZIA!

Még nem kezdődött el a nagy nyomorúság !Előbb nagy Babilon fog elpusztulni és ezzel fog kitörni a nagy nyomorúság !!

2010. máj. 29. 21:17
 2/46 anonim ***** válasza:

Szerintem annak aki elhiszi, es aterzi, annak igen.

Akinek nem ezen ragodik annak nem.

Ez kulonbozteti meg a jol eloket a rosszul eloktol.

A gondolkodas, hogy mit ereznek, mit hisznek el.

El lehet olvasni hozza a "Babilon leggazdagabb embere" c. konyvet.

2010. máj. 29. 21:20
 3/46 A kérdező kommentje:
Szia első! Nagy babilon alatt mit kell érteni?
2010. máj. 29. 21:21
 4/46 anonim ***** válasza:
És ez hogy kerül a családi kapcsolatok-válás kategóriába? :O Nem inkább vallás témakör akart lenni?
2010. máj. 29. 21:23
 5/46 A kérdező kommentje:
Véletlenül ide írtam.Bocsánat!
2010. máj. 29. 21:24
 6/46 anonim ***** válasza:
Igen,az utolsó időkben élünk.Ennek a Bibliában megjósolt jelei már tapasztalhatók.
2010. máj. 29. 21:24
 7/46 anonim ***** válasza:
69%
egy ember egyszer minimum, vagy kétszer él meg recessziót élete folyamán, a harmadik az, amit már közel sem biztos, hogy tanúja lesz. ennek semmi köze a nagy nyomorúsághoz. ez politika. a legutóbbi a 20as években kezdődött.
2010. máj. 29. 21:26
 8/46 anonim ***** válasza:
Jah szerintem is itt van mar ...kezdodik a szele van a dolognak...rengeteg dolog mar tapasztalhato...sokszor szomoeu vagyok hogy az emberiseg idajig sullyedt...es kellemetlenul erzem magam a vilaban....
2010. máj. 29. 21:27
 9/46 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem ismerem az általad említett történetet/jóslatot vagy akármi is ez, de én is úgy érzem, hogy vmi gyökeres változás indult el a Földön. Hiszek abban is, hogy a 2012 decemberére vonatkozó jóslatok nem alaptalanok. Az egyre sűrűsödő természeti katasztrófák és a szélsőséges időjárás pedig nyomaszt és megijeszt, de bízom benne, hogy a most végbemenő átalakulás hosszútávon a javunkra lesz.

2010. máj. 29. 21:28
 10/46 anonim ***** válasza:
50%
én örülnék, ha tényleg itt lenne már a világvége, elegem van az állandó küzdésből! bárcsak az lenne!!!
2010. máj. 29. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!