Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tudtok a zsidók Jézusért...

Mit tudtok a zsidók Jézusért nevű csoportról? Zsidó vagyok, de szeretem Jézust

Figyelt kérdés

2016. okt. 27. 22:52
 1/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

zsido vallasuak helyeselnek ha egy "szekta" utan erdeklodnel?

ha Jezus t szereted akkor terj meg hozza, fogad el Jezus osszes tanitasat amit o mond az evangeliumokban

ezzel nem azt mondom hogy legyel kereszteny (ilyen vallas nincsen ez egy gyujtofogalom napjainkban)

de azt igen hogy lehetoleg ne egy kis csoportulashoz kapcsolodj

mert csak "ket szek koze esel"

2016. okt. 28. 03:43
 2/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

van weboldaluk ugy tudsz olvasni boven toluk

azt en kizartnak tartom hogy a zsidosag elfogadja Jezus t mint messiast igy erre a "mozgalomra" nem lehet azt mondani hogy ez a celja hiszen lenyegeben a keresztenyseget kellene elfogadniuk, atterniuk raja

2016. okt. 28. 03:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Én földi egyházon kívüli Jézus hitében élő, egykori pogány vagyok. Nekem szimpatikus a Zsidók Jézusért csoport. Legalábbis egy-egy írásuk nagyon szimpatikus
2016. okt. 28. 04:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Én részt vettem,egy zsidó keresztény közösség istentiszteletén Floridában,West Palmbeach-ben.

Különleges élmény volt!

2016. okt. 28. 08:48
 5/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
2016. okt. 28. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Vannak messiáshívő zsidók, őket keresd!
2016. okt. 28. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy Jézust elfogadó zsidónak-szinte minden változtatás nélkül- illeszkedik a hite,egy adventistáéval.(A Tórához való viszonyban-benne a szombat tiszteletével,étkezési szokásokkal,főbb ünnepekkel.)

Több nagybefolyású,zsidó származású vezetőjük van.

2016. okt. 28. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:

"Jézust elfogadó zsidó" - a zsidók mindenkit elfogadnak olyannak, amilyen. Messiásnak viszont az eddig élt emberek közül senkit. Hogy miért, azt itt:

[link]

[link]

2016. nov. 17. 02:38
 9/9 anonim ***** válasza:

8.

Irja a Biblia hogy a végső időkben elfogadják Messiásuknak Jézust a zsidók azaz megtérnek.És még nem volt olyan hogy valamiben tévedett volna a Biblia.

2018. júl. 21. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!