Mit tudtok a zsidók Jézusért nevű csoportról? Zsidó vagyok, de szeretem Jézust
zsido vallasuak helyeselnek ha egy "szekta" utan erdeklodnel?
ha Jezus t szereted akkor terj meg hozza, fogad el Jezus osszes tanitasat amit o mond az evangeliumokban
ezzel nem azt mondom hogy legyel kereszteny (ilyen vallas nincsen ez egy gyujtofogalom napjainkban)
de azt igen hogy lehetoleg ne egy kis csoportulashoz kapcsolodj
mert csak "ket szek koze esel"
van weboldaluk ugy tudsz olvasni boven toluk
azt en kizartnak tartom hogy a zsidosag elfogadja Jezus t mint messiast igy erre a "mozgalomra" nem lehet azt mondani hogy ez a celja hiszen lenyegeben a keresztenyseget kellene elfogadniuk, atterniuk raja
Én részt vettem,egy zsidó keresztény közösség istentiszteletén Floridában,West Palmbeach-ben.
Különleges élmény volt!
Egy Jézust elfogadó zsidónak-szinte minden változtatás nélkül- illeszkedik a hite,egy adventistáéval.(A Tórához való viszonyban-benne a szombat tiszteletével,étkezési szokásokkal,főbb ünnepekkel.)
Több nagybefolyású,zsidó származású vezetőjük van.
8.
Irja a Biblia hogy a végső időkben elfogadják Messiásuknak Jézust a zsidók azaz megtérnek.És még nem volt olyan hogy valamiben tévedett volna a Biblia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!