Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehováknál hogy van a házasság...

Jehováknál hogy van a házasságon kívüli szex?

Figyelt kérdés

Mert múlt héten jött egy fiatal csajszi téríteni, én behívtam, beszélgettünk és az ágyban kötöttünk ki. Azóta pedig le sem száll rólam és el akarja vetetni magát velem, mert hogy valami rossz fog így vele történni ha nem veszem el...

Ez most komoly vagy csak úgy mondta?

2010. ápr. 19. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Mond azt h azóta meleg lettél, vagy sátánista, vagy sátánista meleg ;)
2010. ápr. 19. 20:49
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Hát érdekes a sztori ha igaz!?Egyedül volt a csajszi téríteni?Rögtön az első alkalommal az ágyban kötöttetek ki?

Ja válaszolva a kérdésedre a házasságon kívüli szex nem elfogadható Jehova Tanúinál!

2010. ápr. 19. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:
8%

Jehovatanúinak a KÖB mondja meg, hogy mi bün, mi nem bün, nem a Biblia.

Ezek szerint a házasságon kivüli szex náluk nem bün, de ha kiderül az baj.

2010. ápr. 19. 20:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egy jehovatanus hostess járt nálad.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

2010. ápr. 19. 21:23
 5/12 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem meg nagyon valószínű, hogy a kedves kérdező csak provokál!

Mindenki azért nem dől ám be a hazugságoknak.

2010. ápr. 19. 22:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Azt ott úgy hívják, h "MOTOSZKA EST" muhahahahahah

keress rá itt az oldalon a kérdések között ;)

2010. ápr. 21. 00:11
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

huhú csak most olvastam el a kiegészítést is ....hát ez....érdekes :DDD Nah gyerünk jehovások, most írjatok, magyarázzátok meg bibliai idézetekkel, h miért cselekedett így a testvérnőtök!! Vagy ez úgy megy nálatok,h "mindent bele a térítésbe", a cél szentesíti az eszközt ??!

LooooL

2010. ápr. 21. 00:17
 8/12 anonim ***** válasza:

LOL, eddig csak a hitgyülisekről tudtam, hogy a fiatal hölgytagjaik a térítés érdekében nem átállanak egy kis flörtre. De ez külön vicces, mert az Őrtorony-fanok mindig nagyon büszkék arra, hogy ők micsoda szentek, mindig hozzátéve ilyen fölényesen, hogy bezzeg azok a mocskos, babilonista katolikusok! (Kisebbségi komplexus rulz)

Lám, nem pótolja az értelmi törekvés, a kiiskolázott lelkiismeret a Szentlelket, hiszen csak az tudja megadni a kitartás kegyelmét. Csak ki kéne dobni hozzá a kétosztályos, kétkasztos 1935-ben kitalált dogmát, és el kéne hinni végre a Bibliának, hogy egy reménység van(Ef 4:4).

2010. ápr. 21. 09:42
 9/12 anonim ***** válasza:
A 71%-os válaszadó azt írta, hogy J.T-nak a KÖB mondja meg... Tisztában vagy kedves válaszoló azzal, hogy mi a KÖB? Megmondom neked. Kórházi Összekötő Bizottság. Mi köze ahhoz, hogy mit lehet, és mit nem pl. paráznaság terén? Azt a Biblia írja le, és nem emberek mondják meg.
2010. máj. 2. 11:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez már csak azért is érdekes, mert ha megfigyeltétek, Jehova Tanúi mindig kettesével járnak. Nekem sántít már a kérdés is, de a kérdésfeltevő tudja. Nem szeretném megkérdőjelezni, de a Biblia szerint a rágalmazás, mások befeketítése nem éppen keresztényi viselkedés, úgyhogy "lelke rajta".
2010. máj. 2. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!