A google miért nem a karácsony vagy Jézus cikkre irányít?
Tudjátok van az, amikor jeles napoknál, ünnepeknél a google felirat helyett valami kép lesz, és az ha rákattintasz, a naphoz kapcsolódó keresésre irányít.
Karácsony alkalmával az ember gondolná, hogy a karácsony, vagy Jézus keresőszavakra irányít, de nem.
Erre a zagyvaságra vezet.
Ezt komolyan gondolják?
# 1
Neked tényleg ez a szellemi szinted?
Nem az a lényeg, hogy Jézus zagyvaság-e vagy sem.
A lényeg az, hogy ezt a szerkesztővita részletet kapjuk karácsonykor, a karácsony helyett?
Nem érzed, hogy furcsa ez egy kicsit.
A "kellemes ünnepeket" kifejezés is, mint a kommunizmusban a fenyőünnep, vagy télapó Mikulás helyett.
Érted, hogy mi a problémám.
Mi a franc? Az a legnagyobb problémád neked, hogy hova irányít a google? Mellesleg csak egy fórum, ahol kellemes ünnepeket kívánnak egymásnak.
Ha karácsonyt akarsz nézegetni, akkor rákeresel magadnak.
Igen, értem mi a problémád. A család még nem ébredt fel vagy egyedül vagy és nincs kivel kötözködni. Ezért ma itt kell kiélni magad.
Érdekes, engem ide irányít:
Más forrás:
A Google doodle most egy egyszerű, jópofa "Kellemes ünnepeket" üzenet, amire kattintva az elsőnek beillesztett oldalra vezet.
Semleges, mindenkinek jót kívánó, senkit nem bántó üzenet.
Mi a gondod? Honnan szeded a hagymázas felvetésed, hogy egy wikipédia-vitára vezetne?
Miért trollkodsz?
Nem trollkodok.
A linkelt lapra vezet engem.
Egyébként látom, nem érzékelitek a problémát.
Most kellemes ünnepeket boldog karácsony helyett.
Majd csak figyeljetek, hogy mi lesz még itt.
megis mi lesz?
Amugy neked a karacsony Jezus, nekem meg nem. Es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!