Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy kérdés Jehova Tanúi felé?

Egy kérdés Jehova Tanúi felé?

Figyelt kérdés

Tisztelt Jehova Tanúi ,

A Ti vezetőitek kitől kapják azt az eledelt, amit megosztanak a nyájjal? Ha Istentől, akkor milyen formában és hogyan?

2015. jún. 10. 22:31
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
0%

Szia

"vezetőink"

Minket Jézus vezet, jól lehet egy csoportot használ fel akiket kiválasztott, mivel Ő maga nem fog ide jönni irányítani

A Biblia pedig irja, hogy a szellem vezeti ezeket és Jézus segít ez által, ahogy mindig is volt.

(János 14:26, 27) 26 De a segítő, a szent szellem, melyet az Atya küld majd az én nevemben, az mindenre megtanít titeket, és eszetekbe juttatja mindazt, amit mondtam nektek. 27 Békét hagyok rátok, az én békémet adom nektek. Nem úgy adom nektek, ahogy a világ adja. . . .

Nyilvn ha kinevezett ilyen sáfárokat, akkor ezeket Ő támogatja, igéretet tett, hogy ezekkel az emberekkel lesz a világrendszer befelyezéséig,

s nekik is megkell tanulniuk és alkalmazniuk, jobban hogy jó példával járjanak elől.

Marianne

2015. jún. 11. 08:22
 2/43 A kérdező kommentje:
De milyen formában vezeti? Szól hozzájuk a Szent Szellem? Beszél velük a Szent Szellem?
2015. jún. 11. 10:10
 3/43 anonim ***** válasza:
0%

nem.

ahogy leírtam, és a Biblia versben is benne van.

a szellem az imateljes állapotban levő embereknek a gondolataiba adja az értelmezést

ez úgy működik, hogy kiválasztanak egy témát, biblia verset, elvonulnak és ima után mindegyik leírja a megvizsgálandó anyaghoz tartozó kérdésekre a választ, amit a Biblia kutatásával összhangban végeznek, mgvizsgálva az írásokat, hogy összhangban legyenek

azután összeülnek és mindegyik elmondja a kérdésre kapott válaszokat. ezek egyeznek, pedig nem beszéltek össze.

2015. jún. 11. 13:44
 4/43 A kérdező kommentje:
Más fekekezetekben is állítólag hasonlóan van. Összeülnek, térdeiken imádkoznak és kérik a Szellemet...akkor Ők démonokhoz kapcsolódnak?
2015. jún. 11. 14:10
 5/43 anonim ***** válasza:
0%
természetesen! csakéskizárólagatanúkazokakikugyannemihletettekdeaszentszellemvezetiőket!!! csakcsakcsak! senki más. ezt nemtudtad? csak a tanúk menekülnek meg armageddonkor, legalábbis ezt tanítja a zrt.
2015. jún. 11. 16:33
 6/43 anonim ***** válasza:
68%

hiába gonoszkodik az előttem szóló,

egyébként pedig csak annyit, hogy egy hű és bölcs szolga osztály van

ők egységes épet vezetnek

nincs sok féle rabszolga többféle tanítással.

mert akkor káosz lenne Isten népében , mint ahogy láthatjuk a sok vallás sok tanítással mit eredményez.

a Biblia azonosítja ezt a kis csoprtot,

Marianne

2015. jún. 11. 20:18
 7/43 anonim ***** válasza:
84%
testvérnő, te nem tudod, hogy a russeli vallás szakadásából 4, ma is létező vallás jött létre? és hogy mindegyik magát tartja az eredeti elgondolás továbbvivőjének????
2015. jún. 11. 20:48
 8/43 A kérdező kommentje:

Kedves Marianne,

Az utolsó kérdésemre koncentrálj, köszönöm

2015. jún. 11. 20:57
 9/43 anonim ***** válasza:
0%

válaszoltam,

Marianne

2015. jún. 11. 21:40
 10/43 A kérdező kommentje:

MArianne..erre nem válaszoltál..de ha nem tudod a választ, vagy nem akarsz állást foglalni, az nem szégyen

Más fekekezetekben is állítólag hasonlóan van. Összeülnek, térdeiken imádkoznak és kérik a Szellemet...akkor Ők démonokhoz kapcsolódnak?

2015. jún. 11. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!