Mit gondoltok a világvégéről?
Amúgy nem tudom mit kell lefikázni a kérdezőt, meg rögtön vallási dolgokkal előjönni, amikor előbb-utóbb úgyis lesz világvége! Amikor vörös óriássá válik a Nap úgyis elpusztul minden és mindenki!
De ezzel az ok nélküli fikázással csak magatokról állítotok ki bizonyítványt. Idióták.
Teljesen egyetértek az utolsóval, én a leszavazott.
de kedves utolsó, hogy miért is fikázzuk le, figyelmedbe ajánlanám:
A kérdező kommentje:
Miért kell csúfolkodni aval aki hisz abban hogy Jézus Krisztus hamarosan eljön??? Nem értem. Nem érdekel hogy hány milliárd év múlvalessz forróság vagy ilyesmi. Csak a Jézus eljövetelére gondolok!
Ez alapján nincs okunk rá? Kissé elvakultnak tűnik.
Attól függ mit nevezel világvégének.
A Föld egyszer meg fog semmisülni. Ez biztos. Ez lehet 2012-ben, de ugyanakkora eséllyel lehet 2036-ban 3822-ben 19458-ban, vagy több millió év múlva.
Nem tudjuk megmondani.
Okozhatja meteorbecsapódás, a magnetoszféra megszűnése, a Nap kihülése, vagy felrobbanása, de sok egyéb dolog is.
De ha a Földnek kampec, a világnak még akkor sem lesz vége, mert a világ nem ér véget az ózonrétegnél.
L
Szerintem ez már a világvége. Vagy a vég kezdete.
Nézz körül!
Szépen kinyírjuk a földet és saját magunkat is.
A Világ vége 1975-ben volt. Sajnos lemaradtunk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!