Kérlek, pár vigasztaló szót?
Nemrég elvesztettem az anyukámat.
Eltávolodtam a vallásomtól gyerekkorom után, de most szükségem lenne a hitre, hogy tudjam, h édesanyám jól van, h van a halál után valami, kellene valami kapaszkodó.
Azt hiszem, úgy érzem, h jó helyen helyen van, h vigyáz rám.
Hirtelen ment el, itt hagyott minket, főleg az fáj, h a 16 hónapos unokáját nem látja már felnőni, pedig imádta, és engem is. Nagyon fáj.
Kérek mindenkit, h most hagyja a halál után nincs semmi, meghalunk és kész dumát, nincs most erre szükségem.
Szia. Én ugyan nem vagyok vallásos, de abban biztos vagyok, hogy azok, akik már nicsnenek köztünk, valahonnan figyelnek ránk és azt szeretnék, hogy nélkülük is éljük tovább az életünket, boldogan és még nagyobb szeretetben, mint eddig!
Részvétem anyukád miatt, most biztos nagyon nehéz neked! :( De gondolj arra, hogy a csöppségednek mennyi sok szeretetre van most szüksége és ha majd nagyobb lesz, mesélhetsz neki a nagymamájáról, biztos nagyszerű nő volt! :)
Kedves kérdező!
Ne aggódj,anyukád jól van,és látni is látja a picit,ha hívod őt,bár ilyenkor van,hogy a lélek 30-33 napig a szerettei közt van,és sajnálja őket,hogy nem tud szólni,hogy hé,én jól vagyok,kérlek ne sírj!!
Az igaz,hogy minnél tovább siratjuk,és nem tesszük túl magunkat ezen,ő addig itt kell legyen,és egyre jobban várja,hogy elengedjétek a lelkét!
A túlvilág gyönyörű hely,az emberi lélek kb 30 év körüli erős boldog embernek néz ki,unatkozni sosincs ok.
bár az idő nem létezik odaátt,ezért nem lehet felfogni azt,ha mondjuk hívod őt,hogy legalább álmodban jöjjön,nem jön pl 6 hónapig.ez azért van,mert a túlvilágra való visszaérkezés egy csomó elfoglaltsággal és feladattal jár,ezzel vannak elfoglalva,és mire feldolgozza a halált,és ujra mindent tisztán lát,az neki nem többegy percnél,neked lehet több hónap..
szeretsz olvasni erről?
Sylvia Browne:Élet a másvilágon
ő egy nagyon híres látnok amerikában,logikus a levezetése,és én teljesen egyetértek vele,és mindazt becsülöm,amit csinál!bizonyítékokat is leír,biztos lehetsz benne,hogy most erre lenne szükséged!
Kitartást az elfogadáshoz,és boldog,teljes életet kívánok neked,remélem többet fogsz mosolyogni!
Anyukád nagyon örülni fog,ha látja!!!
Édesanyád veled van és egész életedben veled lesz. Ő a szívedben él, senki nem veheti el tőled, a halál sem. Tarts ki, gondolj arra, hogy majd még biztosan fogsz vele találkozni, csak várnod kell erre az alkalomra.
Én is tudom milyen nehéz ez, nekem az édesapám halt meg néhány éve. Tényleg nem egyszerű nélküle folytatni. De neked menned kell tovább, hidd el látni fogjátok egymást, higgy benne!
Az utolsó ítélet
„Amikor az Emberfia eljön dicsőségében, és vele együtt az angyalok mindnyájan, akkor leül majd dicsőséges trónjára. Összegyűjtenek eléje minden nemzetet, ő pedig elválasztja őket egymástól, ahogyan a pásztor elválasztja a juhokat a kecskéktől. A juhokat a jobbjára állítja, a kecskéket pedig a baljára. Akkor a király így szól a jobbja felől állóknak: `Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba az országot, amely nektek készült a világ teremtése óta. Mert éheztem és ennem adtatok, szomjaztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen voltam és felöltöztettetek, beteg voltam és meglátogattatok, fogságban voltam és eljöttetek hozzám.' Akkor az igazak megkérdezik majd tőle: `Uram, mikor láttunk téged éhezni, és tápláltunk téged, vagy szomjazni és inni adtunk neked? Mikor láttunk mint idegent, és befogadtunk, vagy mezítelenül, és felöltöztettünk téged? Mikor láttunk betegen vagy fogságban, és meglátogattunk téged?' A király így válaszol majd nekik: `Bizony, mondom nektek: amikor megtettétek ezt egynek e legkisebb testvéreim közül, nekem tettétek.'
Ezután a balján levőknek ezt fogja mondani: `Távozzatok tőlem, átkozottak, az örök tűzre, amely az ördögnek és az ő angyalainak készült. Mert éheztem és nem adtatok enni, szomjaztam és nem adtatok inni, idegen voltam és nem fogadtatok be, mezítelen voltam és nem öltöztettetek föl, beteg voltam és fogságban, és nem látogattatok meg engem.' Erre azok is megkérdezik: 'Uram, mikor láttunk téged éhezni vagy szomjazni, mint idegent vagy mezítelenül, betegen vagy a fogságban, és nem szolgáltunk neked?' Akkor ő így felel majd nekik: `Bizony, mondom nektek: amikor nem tettétek meg ezt egynek e legkisebbek közül, nekem nem tettétek meg.' És elmennek majd, ezek az örök gyötrelemre, az igazak pedig az örök életre.«”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!