Létezhet-e olyan abszolútum, ami / amely különbözök "Én-Önmagamtól"?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 18:33
1/20 A kérdező kommentje:
Helyesen leírva a kérdést:
Létezhet-e olyan abszolútum, ami / amely különbözik "Én-Önmagamtól"?
2014. febr. 1. 18:35
2/20 anonim válasza:
Létezhet. Az "én" meg nem abszolútum, mivel mindig más, állandó változásban van.
3/20 A kérdező kommentje:
"Az "én" meg nem abszolútum, mivel mindig más, állandó változásban van."
-A felszínen.
2014. febr. 1. 18:44
4/20 anonim válasza:
Elvégzed az egyetemet, doktor leszel, ez én, aztán kapsz egy idegösszeomlást, ezt nevezik megtérésnek, és mindjárt nem te leszel. Te és még valaki. Aztán irány a zárt osztály.
5/20 A kérdező kommentje:
Előző:
ezek szerint külső (=másik) istent imádni skizoid jelenség?
2014. febr. 1. 19:16
6/20 anonim válasza:
igen... Saját(magad)ÚRa vagy..SÚR :)
7/20 anonim válasza:
Már maga az imádat is az kedves kérdező. paranoid és skizo. Tudod, aki magában beszél, előbb csak halkan, senki ne hallja, aztán előbb utóbb már az utcán, a boltban, stb. De se baj, nem vagy egyedül ez a lényeg. :) :) :) Ez nem bántás, csak írtam.
8/20 anonim válasza:
Neked kérdező, van belső és külső istened ? vagy csupán szerelmi hárömszögről beszélsz ? Az magánügy, egészségedre.
9/20 anonim válasza:
De félretéve a tréfát, vannak olyan életesemények, gyógyithatatlan betegség, halál, amivel az ember nem nagyon tud mit kezdeni, és olyankor el kél a hit ereje. Csak ne maradj benne sokáig, előbb-utóbb térj magadhoz, és cigyázz, nehogy valami agyament szektába keveredj. Vagy ha ideges alkat vagy, dogadd el magad úgy ahogy vagy, vagy irass enyhe nyugtatót, kamilla teát, orbáncfú teát stb.
10/20 anonim válasza:
cigyázz - vigyázz dogadd - fogadd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!