Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a baj a hit gyülekeztével?

Mi a baj a hit gyülekeztével?

Figyelt kérdés
vallásos megközelítésből írjatok.
2013. okt. 16. 09:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
38%

7 Első alkalommal nem is tudod hová tenni az egészet..

A 8, 9 hozzászólás meg ugyan attól az embertől van csak más reg-en mint aki az 1,2 hsz-t irta...

Olyan ostobák az emberek..hogy azt hiszik, hogy a net-en bármit tehetnek arctalanul..

2013. okt. 16. 11:03
 12/35 anonim ***** válasza:
32%
Az a baj velük, hogy az adóforintjaimból kapnak támogatást. Az összes többi bevett egyházzal ez a baj amúgy.
2013. okt. 16. 11:09
 13/35 anonim ***** válasza:
27%

Azt gondolod, hogy nekem ennyit megér a hitgyüli sarazása, hogy regisztrálok Akvyr néven? Ez már beteges....

Egyébként ez jellemző erre a csapatra. Az üldözöttség látszatát mindig fent kell tartani. Mindenki ocsmány módszerekkel rátört szegény hitesekre. Nevetséges.

Jobban el tudom képzelni, hogy egy hites hivatásból, most 5x regisztrál, mert azt gondolja így jobban megtudja védeni az egyházát. Én legalább annyira biztos vagyok magamban, hogy a véleményem egyedül is megállja a helyét.:-))))

2013. okt. 16. 11:11
 14/35 A kérdező kommentje:
Eddig egy értelmes választ sem kaptam.Saját vélemények,tapasztalatok,nem erre vagyok kiváncsi bibliai álágámasztással vártam volna kritikát vagy véleményt.
2013. okt. 16. 11:13
 15/35 anonim ***** válasza:
34%

"meddők szülnek, rákosok gyógyulnak, vakok látnak, süketek hallanak."

XD. Ezt remélem csak viccnek szántad.

Erre azért szerintem felkapták volna a fejüket egy páran.

Felénk még nem hallott ilyesmiről senki, pedig szinte minden környező településen van már "királyság terme".

2013. okt. 16. 11:13
 16/35 anonim ***** válasza:
46%

*Az a baj velük, hogy az adóforintjaimból kapnak támogatást.

Semmiféle adótámogatást és semmilyen támogatást nem kapnak, önfentartóak.

2013. okt. 16. 11:14
 17/35 anonim ***** válasza:
59%

14 Kaptál választ több mint 12 év tapasztalata alapján.

Sajnálom, ha nem nyerte el tetszésed netovábbját:)

2013. okt. 16. 11:16
 18/35 anonim ***** válasza:
45%

"királyság terme".

Az egy másik csapat.

2013. okt. 16. 11:17
 19/35 anonim ***** válasza:
38%

15

*XD. Ezt remélem csak viccnek szántad.

Nem vicc, hanem tény, és valóság.

2013. okt. 16. 11:17
 20/35 anonim ***** válasza:
39%

Az a baj kérdező, hogy azért nem tudunk vallási szemszögből vitatkozni, mert a hitgyüli nem arról szól.

Vallási értelemben nem mondanak semmi különöset. Van egy két tételük ami inkább neoprotestáns valamelyik inkább hagyományos. Nem csináltak akkora bukfencet, mint pl.: jehovák. A szentszellemes műsor pedig egy egyszerű vásári mutatvány. Ezzel szórakoztatták a nagyérdeműt Európa és Amerika szerte az utazó illuzionisták a múlt század közepéig.

2013. okt. 16. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!