Szerintetek/Biblia szerint lehet igaz hívő egy homoszexuális fiú?
56/60-as válaszoló!
Tervezem az egész Biblia elolvasását, csak előbb az kellene, hogy legyen egy. :)
Én hiszek Istenben, csak nem abban amelyben mindenki más és nem úgy. Én a fejemben létező Isten-képben/Istenben hiszek.
A barátom pedig igen, vallásos, ezért is kérdeztem, hogy vajon lehet-e igazából az, még akkor is, ha meleg.
57-es válaszoló!
Értem, köszönöm az idézetet!
58-as válaszoló!
Nagyon úgy tűnik... :)
59-es válaszoló!
Ha valaki homoszexuális, azzal nem tud csak úgy "felhagyni", ez nem olyan, mint a dohányzás, ivászat, stb.
Na igen, nekem is pont ez jutott eszembe.
Ha maga a pápa elfogadja őket, a társadalom miért nem tudja? Érdekes.
Kérdező 61-es hozzászólásához:
Örülök, hogy tervezed a Biblia elolvasását. Ismerkedés céljából egy szép és praktikus kiadás:
Újszövetség/ Zsoltárok könyve (Kálvin kiadó, 2009)
Annak is örülök, hogy hiszel Istenben. Ez esetben,viszont érdemes belegondolni, hogy ha a Isten létezik és jó, akkor ki kell hogy nyilatkoztassa magát e szenvedő világnak! Mi haszna egy olyan "Jóistennek", aki nem ismerhető meg, csak passzív szemlélője a világnak?
Tehát ha van Isten és az jó, ki kellett hogy nyilatkoztassa magát.
Szervusz
A Biblia szerint kérded. Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!