Ha lemondok az életemről (amit szeretek), akkor az számítha-e végleges böjtnek? :D
Ez inkább öngyilkosságnak mondható nem böjtnek.
Böjtölni pedig azok böjtölnek akiknek azt tanítják, hogy Jézus(az az a vőlegény) még nem jött vissza.
Zsoltárok 63
4
Hiszen a te kegyelmed jobb az életnél: az én ajakim hadd dicsérjenek téged.
5
Áldanálak ezért életem fogytáig; a te nevedben emelném fel kezeimet.
Jób 23
12
Az ő ajakinak parancsolatától sem tértem el; szájának beszédeit többre becsültem, mint életem táplálékát.
Na pont így csinált anno a sátán is...
Legyetek éberek!
Mózes 2
"De ha veszedelem történik: akkor életért életet adj."
Lukács 9
24
Mert aki meg akarja tartani az ő életét, elveszti azt; aki pedig elveszti az ő életét én érettem, az megtartja azt.
János 10
11 Én vagyok a jó pásztor: a jó pásztor életét adja a juhokért.
17 Azért szeret engem az Atya, mert én leteszem az én életemet, hogy újra felvegyem azt.
János 12
25 Aki szereti a maga életét, elveszti azt; és aki gyűlöli a maga életét e világon, örök életre tartja meg azt
Pál Apostolnak a Filippibeliekhez írt levele » 1. fejezet
21 Mert nékem az élet Krisztus, és a meghalás nyereség.
Biztonságért a gyengébbek kedvéért megjegyzem, hogy a sátán így szokta kiragadni a Bibliából a szavakat...
Az is benne van a Bibliában akár, hogy nincs Isten.
A Biblia egyébként arra tanít, hogy az életet szeretni kell és az öngyilkosság helytelen. Bízni kell Istenben!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!