A Hit Gyülekezete a pusztításért imádkozott?
Hegedűs Lórántné vajon ott volt, amikor a HGY ezért imádkozott? Nyilvánvalóan nem.
HA az érdekel, mi történt valójában, akkor egy autentikusabb forrást keress hozzá.
Szia!
Linkelnél?
Szia ma 09:39!
Nem biztos,hogy ő vádol,lehet,hogy őt keresték meg azok az emberek,akik a tudomásukra jutott dolgokat szerették volna szélesebb körben felfedni!Ez a képviseleti demokrácia velejárója!
Magam sem tudom,hogy igaz-e a hír,éppen ezt szeretném megtudni!
Arra gondoltam, hogy ez a "valakitől hallottam, hogy hallotta" nem a legbiztosabb forrás!
Én elmentem a HGY-be, megnéztem, mi megy ott. A saját szememmel láttam. Meglepően tapasztaltam, hogy semmi rendkívüli nem történt, fele sem igaz annak, amit terjesztenek róla.
Abból kiindulva, hogy ismerek HGY-seket, jártam már ott, teljességgel kizártnak tartom, hogy ebben a formában ez megtörtént volna.
Lehet, hogy csak csúsztatás, esetleg félreértés áldozata lett a képviselő asszony.
Vagy gondolkozz el azon, hogy ha ilyen megtörtént volna, akkor nem hurcolták volna-e meg a HGY-t emiatt? Persze, mivel "cionisták", "nekik semmi bajuk nem eshet". De ha utánanézel, hamar kiderül,hogy a HGY több évtizedes fennállása óta csak az utolsó 1-2 év az, amióta nem próbálják meg ellehetetleníteni őket. Előbb a kommunisták, majd a rendszerváltás utáni kormányok. Végül a Fidesz irányt váltott- vélhetően a szavazatok miatt- és elismerte egyházként őket.
Ha ilyen súlyos váddal állt elő a képviselő asszony akkor gondolom van bizonyítéka is. (mondjuk hangfelvétel)
Ha viszont nincs akkor ez inkább csak rágalmazásnak tűnik.
Hegedűs Lórántné... Na, eddig elég is volt olvasnom. Hiteles keresztények ám az antiszemiták, tényleg... (irónia!)
A kereszténység és az antiszemitizmus egymást kizáró fogalmak, akár tetszik ez egyeseknek, akár nem.
Pietrosol, akármennyire is igenlő választ vársz, tőlem sem azt fogsz kapni. Csatlakozom az előttem írókhoz. :)
Meg kellene végre értened, hogy sem a Hit Gyülekezete, sem Izrael nem az a "rosszfiú", akinek a széljobber média próbálja beállítani őket, kígyót-békát kiabálva rájuk. Ezeket a mocskolódásokat csak nagyon naiv és tájékozatlan emberek veszik be csont nélkül; bár sajnos így is túl sokan tartoznak ebbe a csoportba.
Nekem úgy rémlik, azért imádkoztunk, hogy az Izrael területét a Gázai-övezetből érő terrorbombázás érjen véget...
A képviselő asszony bizonyára rosszul emlékszik, hogy honnan és milyen irányba röpködtek azok a rakéták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!