Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Nem itt kell hirdetni.
en nem reklamozni akartam
csak szerintetek igaz az amit ez a hulye osszehord? marmint en Istenben hiszek, meg azt mondja h a 12 tanitvanybol 5 reinkarnacioja magyarorszagon lakik
Hagyjuk mar...
Ne haragudj, de képtelen voltam szóról szóra végigolvasni a blogot, mert amit beleolvastam, az ritka példája a legostobább szemétnek.
Teljesen Bibliaellenes, az írójának saját beteges gondolata az egész vallásról, Bibliai történetekről. Úgy gonolom először olvasott el egy rahedli ezotérikus könyvet, majd ennek fényében vette górcső alá a Bibliát. Ritka mocsok született belőle...
Nem értek vele egyet,főleg amit a Noé bárkájáról mond.
Ami a Bibliában le van írva az úgy van,az nem egy legenda és nem valami eltorzított,elferdített mese mert amit Isten mondott az szín igaz.
Szia!
Csak belekukucskáltam egy kicsit a linkbe, ennyi elég is volt... Az oldal (a GYK) szabályzatára való tekintettel a véleményemet nem fejteném ki részletesen. :)
A kommentbeli kérdésedre válaszolva: Ha a Bibliában írottakat vesszük alapul, akkor nem lehet igaz az, amit az állítólagos médium összehord. A Biblia nem tanít reinkarnációról például. Ír viszont hamis tanítókról és hamis prófétákról; ill. hitetőkről, akik meg akarják téveszteni az embereket. Ja, és minden okkult tevékenységben való részvételtől is óva int, mivel ezek az emberre nézve igen veszélyesek.
Üdv. :)
A linkelt oldalon a linkek, partnerek között található az ezoklub.
Nekem ennyi elég ahhoz hogy a többi részét ne is nézzem.
A válaszok között:
"A szivárványlélek egyazon lélekszériába tartozik az indigólelkekkel, de különböző típusok. Az ún. szivárványlélek érzékeny és okos, de nehezen szocializálható, nem kollektivizálható."
Ez szerintem egyértelműen ezoterikus tanítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!