A házasságig szeretnék várni de nagyon vágyom a barátomra? H bírhatnám ki?
Szia, én is 19 vagyok.
Amikor azt mondod, hogy szűzen szeretnél megházasodni akkor csak a közösülésre gondolsz, vagy mindenre?
Akkor azt hiszem, nem tudsz mit csinálni... Esetleg ha jó sokszor odabújsz a párodhoz, a tested beéri annyival is, szóval öleld, amikor csak lehet. :)
Tud róla, hogy várni akarsz, ugye?
Hát, nehéz, de nem lehetetlen! (saját példa). Ha arra gondolsz, hogy mennyire megbánnád, az segíthet visszatartani magad. + gondolj arra, mennyire büszke leszel majd arra, hogy sikerült!
Másrészt, ne hozd magatokat olyan helyzetbe, amikor eluralkodhatnak a vágyak! Pl. ha kettesben otthon filmeztek, amikor nincs senki más otthon, könnyen belesodródhattok. ha ehelyett strandolni mentek, kirándulni, vagy kettesben vagytok, de úgy, hogy más is van otthon, az jó visszatartó erő.
Másrészt, végső esetben gondolhatsz a nem kívánt terhességre is... Mert ha nem tervezed, hogy lefekszel vele, akkor ugye nem is szedsz semmit, és nem tartasz otthon gumit...
Sok sikert, és ha sikerül megtartanod magad, nagyon jó érzés lesz, ellenben, ha megfogadtad, de nem sikerül, elveszítheted az önbecsülésed, és megromolhat a kapcsolatotok is , ha a párod is így van a dolgokkal, mint te.
Amúgy a fiú is így gondolja? Mert megnehezíti a helyzetet, ha nem...
Én 2 évig, és megpróbáltunk alkalmat sem teremteni rá, mert annyira oda vagyunk egymásért, hogy nagyon. (még most is, 5 év házasság után)
Nem aludtunk együtt sem, mert tuti nem tudtunk volna csak aludni. Szinte sosem voltunk úgy kettesben, hogy csak ketten, tehát tudtuk, hogy tesója vagy vki van még otthon.
talán ez volt a legtöbb, ami segített, hogy sosem voltunk csak ketten. Visszatartó erő volt, hogy bármikor jöhet vki a szoba felé, vagy hív kajálni, vagy ránk néz. Meg is kértük a családot, hogy ne hagyjanak minket kettesben. tudom, furcsa, de működött.
Meg ugye nálam a párom is így volt teljes mértékben. Amúgy van köze vallási értékekhez a döntésednek?
Lehetőségeid
1, Nem várod ki (tudom, ezt a választ nem kérted, de akkor is ez az egyik lehetőség)
2, Amilyen gyorsan csak tudtok, összeházasodtok
3, Szenvedsz
4, Sokat gondolsz arra a dologra, ami visszatart a házasság előtti aktustól. Ha ez ilyen erős, hogy rábírt erre az elavult (bocs, de így van, tiszteletben tartom az elveidet, hitedet, de nem titkolom el a véleményem) döntésre. akkor ahhoz is elég erős lesz, hogy kibírd. Ha nem bírod ki, nem volt valódi a döntésed.
Egyébként a párodnak mi a véleménye erről? Ő is így tartja helyesnek? Vagy csak elfogadja? Vagy el sem fogadja, és próbálkozik? Kicsit árulkodó ez a "saját döntésem", és nem elvitatni szeretném tőled a döntés jogát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!