Van közöttük jófej/rosszfej, vékony/kövér , férfi/nő, felnőtt/gyerek, gazdag/szegény, stb.
Amúgy JOBBIK-os vagyok. (csak, azért, ha esetleg megkérdeznéd zt is, hogy milyenek a JOBBIK-osok, akkor ne hidd el feltétlenül, hogy fajgyűlölők)
üdv.
2010. ápr. 19. 06:23
2/73 anonim válasza:
Hogy érted, hogy milyenek? Pont olyanok, mint a nem zsidók. H.ülye kérdés, és unalmas a folytonos zs.idó kérdés!!!!
2010. ápr. 19. 06:23
3/73 anonim válasza:
6:23as vagyok, én is JOBBIK-os vagyok, ha ez számít, és nem vagyok fajgyűlölő, úgyszint, az embert nézem, nem a származását.
2010. ápr. 19. 06:24
4/73 anonim válasza:
Nehéz egyetlen népcsoportot is egy kalap alá venni. De ha általánosítani kéne, akkor azt mondanám, hogy jó szakemberek és nagyon jól bánnak a pénzzel. Ez annyira régről örökölt tulajdonság náluk, hogy pl. a francia királyokat vagy az egyházat is nem egyszer ők húzták ki a csávából. A sors fintora, hogy ezért "hálából" újra és újra elkobozták a vagyonukat, meg még aztán a holokauszt... Még ma is sok ostoba ember őket teszi mindenért felelősé, pedig nélkülük sehol sem lennénk.
2010. ápr. 19. 07:18
5/73 anonim válasza:
Azt kijelenteni, hogy a zsidó emberek jól bánnak a pénzzel ugyanakkora sületlenség, mintha a magyarokra azt mondanánk, hogy eredendően irigyek. Aki ilyet mond, az nyilván még nem találkozott se zsidóval, se magyarral.
A zsidó ugyanolyan nép, mint a magyar, köztük tehetségekkel és bűnözőkkel, idióta politikusokkal és hazaszeretőkkel.
2010. ápr. 19. 07:28
6/73 anonim válasza:
"Azt kijelenteni, hogy a zsidó emberek jól bánnak a pénzzel ugyanakkora sületlenség, mintha a magyarokra azt mondanánk, hogy eredendően irigyek. Aki ilyet mond, az nyilván még nem találkozott se zsidóval, se magyarral."
Szóval te megmondod nekem, hogy kivel találkoztam, s kivel nem, s mi lehetek, mi nem. Beszarás.
2010. ápr. 19. 07:47
7/73 anonim válasza:
Emberek... Miért, a magyarok milyenek?? Olyan, hogy egy kalap alá vegyük emberek egy csoportját és a bőrszínük, származásuk, vallásuk alapján mondjunk róluk ítéletet, bődületes butaság... Akkor milyenek a katolikusok?? Vagy szerinted minden muzulmán egyben terrorista is?? A zsidók között is vannak tök normális emberek, meg rossz fejek, vannak gyerekek és nők is, meg persze ugyanúgy bűnözők is, mint bármelyik más népben... ne a vallása vagy bármiféle más, tőle független tulajdonsága alapján ítéld meg az embereket, hanem az embersége alapján!!!! Akkor biztosan nem fogsz csalódni...
2010. ápr. 19. 08:13
8/73 anonim válasza:
én nem vagyok fajgyűlölő, felőlem lehetnek amilyenek akarnak, de azért tény ami tény, amikor zsidó ember társaságában vagyok, mindig van valami amitől olyan furcsának érzem a "levegőt", aztán amikor kiderül, hogy zsidó, akkor olyan érzésem van, hogy ja ... akkor oké, ezért
ez nem vicc, több emberrel jártam már így, de röviden sztem van bennük valami extra nagy felsőbbrendűségi érzés, az "elnyomottság" miatt meg sokszormár túlkompenzálják a kisebbrendűségi érzéseiket és megmutatják, hogy csak azért is ők vannak felül
Na kb ezt a véleményem (tapasztalatból)
2010. ápr. 19. 09:22
9/73 anonim válasza:
valaki itt írt egy dolgot, és ehhez hozzá tenném, hogy azért zsidónak lenni, több mint egy vallás ....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!