Idősebb férfinak a fiatal nő ajnánlja fel a tegeződést?
ebben az esetben a két fél státusza a döntő!
ha a férfi magasabb státusszal bír, mint a nő, akkor a férfi ajánljhata fel. 2, ha a státusz egyforma, akkor a nő is felajánlhatja. 3, ha a nő magasabb státuszú, egyértelműen ő ajánlja fel.
ha nagyon öreg a férfi, akkor természetesen nem tegeződünk akkor sem, ha mi vagyunk magasabb státuszban, kizárólag, ha ő ajánlja fel!
ma már nem veszik ezt olyan komolyan, de a szomszédom pasi, idősebb s magasabb státuszú, s a családjából csak vele nem tegeződöm. a felesége kb. ugyanez csak nőbe, ő felajánlotta. elég buta helyzet.
:)
szituációtól függ, ebben az esetben az idősebb férfi ajánlja fel a fiatal nőnek
A legáltalánosabb szabály, hogy a tegeződést idősebb ember kezdeményezheti.
Férfi és nő kapcsolatánál a nő ajánlja fel a tegeződést.
ahol kb egyidősek lehetnek...
-.-"...
biztos egyébként nekem is az a legnagyobb gondom, ha valaki àrtatlanul mondd nekem egy sziàt, mikor én köszöntem, hogy jó napot...
igazi büncselekmény.. nem is értem mért nem csukjàk be öket vagy 5 évre :O
15:50
Gúnyolódsz rajtunk? Gondolom ezzel a bejegyzéssel sikerült megerősítened az önbizalmadat mára is, hogy Te és csakis Te vagy itt a legokosabb, legmenőbb és leghumorosabb személy ezen az egész fórumon. Ne aggódj, senki sem akar Veled versengeni ezért a posztért!
Majd ha Te is megtapasztalod jó néhányszor, hogy milyen, amikor egy-egy bugris rendszeresen úgy beszél Veled mintha a hátsó feléből rántott volna elő (mindezt a sziázás mellett, éppen a cseléd-pertuból erőt merítve), és alig tudod kikerülni az illetőkkel való találkozást, akkor kommentálj a témáról!
:) Amúgy nincs harag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!