Színházba a fekete öltöny (fehér ing) nyakkendővel elfogadható?
Hát jól érzed, sajnos manapság már a színházba is farmerben mennek az emberek... Ha hétköznap mész, biztosan lesz egy csomó pasi aki munkából jön (irodából) és ők öltönyben lesznek - tehát nem fogsz kilóni egy kicsit sem a fehér inggel és fekete nadrággal (még az öltönyfelsőddel sem).
Szerintem az ember inkább legyen egy kicsit túlöltözve mint alulöltözve.
Beszéljétek meg a töbiekkel, hogy mibe mentek (ha az egyikőtök farmerban és pólóban, a másik pedig öltönyben lesz, az érdekesen néz ki :-)
szerintem a fehér ing, fekete nadrág eléggé snassz. jó, tudom, hogy csak 17 vagy, de akkor is. ez nem iskolai ünnepély.
vetess magadnak egy szines inget (kék, piros vagy akár fekete) és egy árnyalattal sötétebb nyakkanedőt. (fekete inghez ezüstöt)
klasszisokkal elegánsabb, mint a pincérszerkó :)
zakót azért nem javasolom (felveheted, ha akarod), mert baromi meleg tud lenni a nézőtéren, szétizzadod magad és össze is gyűröd a cuccod. (ez nem mutiplex, szét fogod ülni a segged)
Aki színházba fekete öltönybe és fehér ingbe megy az:
1.) Pincér vagy
2.) Pingvin vagy
3.) LÚZER!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!