Ki ismeri az FLP termékeit, meg az üzleti részét? Mi a vélemény róla?
Lehet, hogy még egy ilyen tömény hatóanyagbombát nem tudok mondani ilyen áron (bár Lenkeit pont azért perelik, mert túl tömények a szerei, egy elefántnak való adagok), de olyant tudok mondani, ami ősibb, és egyszerűbb, és bárki számára elérhető, és egészségesebb, és olcsóbb.
Például fogyni nem lehet szerekkel mozgás nélkül, akárkivel is próbáljátok elhitetni. :-) Ezek placebo dolgok, nem hatnak úgy, mint bármely természetes úton megoldható gyógymód.
Szóval mesélhettek az embereknek, de ilyen áron nem fogtok sokakat beetetni, és a kispénzű betegektől pedig pofátlanság ennyi pénzt is lenyúlni. Néztem az árlistát, nagyon kevés termék van 1000Ft alatt, a legtöbb többezer Ft, és van 100ezres áron is termék, hát annyit senki nem fog kifizetni, max a ti üzletkötőitek. De ugyanez a kategória a Zepter a bioptron lámpájukkal. A rászoruló kispénzűektől ilyen összegeket elkérni pofátlanság, amikor vannak sokkal ősibb és természetesebb módszerek, amik bevált dolgok, csak divat őket elmosni, és nem figyelembe venni, mert akkor nem jöhetnének be a külföldi szenzációk. Csak éppen őseink, amiket kitaláltak, mai napig hatékony módszerek. Nem voltak ők hülyék. Akkoriban is éltek akár 100 évig is az emberek, nem volt ennyi allergiás meg érzékeny szervezetű ember, mint napjainkban. Csak ma az a divat, hogy behozunk külföldről mindenféle maszlagot jó drágán, a hazai dolgokat meg eltüntetjük azok kárára, akik abból élnének. Nem mondom, hogy a külföldi dolgok nem jók, csak ha itthon is van hasonló, akkor fölösleges a hazait lemosni.
14:15-nek:
A tömény hatóanyag tartalom gyógynövényekből áll, Lenkeinél tudtommal más volt a probléma.
Az ősibb módszerre meg két dolog.
Az aloe vera már a bibliában is benne van, de kutatások szerint már vagy 4000 éve ismerik. Szóval ez elég ősi.
Másrészt ma meg elég kevés lehetőség van kimenni a mezőkre gyógynövényt szedni (pláne, ha autópálya is megy arra, fincsi kipufogógázos növények), másrészt a táplálkozásunk sem fedezi a szükséges tápanyagbevitelünket. Hol van már a minden nap egy alma téma...
Már csak azért is, mert a Gödöllői Agrártudományi Egyetem 1966-1990 között végzett felmérése alapján a tej és a káposzta vitamintartalma 100 %-ról 5%-ra!!!!!!! csökkent és ez volt 19 éve! Mi lehet benne ma? Vagy a búza ásványianyag és nyomelem tartalma 50%ra csökkent!
A termékek minőségéről meg annyit, hogy pont az egyetem írja, hogy ha táplálékkiegészítőt választunk, akkor az is szempont, hogy megkapta-e a termék a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlását. És az FLP összes termékén rajta van! Nem mellesleg jó néhány terméket már gyógyhatású készítményként engedélyeztek Magyarországon, és újabb három most van folyamatban.
Biztos nem azért, mert annyira gagyi cuccok lennének.
Szép napot mindenkinek!
09:08-nak:
Szerinted az agymosás, ha valaki tájékozódik és próbál környezettudatos lenni?
Egyed nyugodtan az azbeszt ládákban termesztett és egy éjszaka alatt beérlelt paradicsomot vagy azt a marhahúst, amit gyorsabban termelnek, mint a marha, amelyik egyébként sosem látott füvet???
Nem kell marékkal zabálni a bogyókat, de én inkább költök az egészségemre, mint a betegségemre, mivel az emberi szervezet csak akkor jelez betegséget, ha a 100%-ról 30% alá csökken az egészsége. És ezt orvos mondja, nem én vagy az FLP.
A marhákról és paradicsomról meg bővebbet tudhatsz meg az Otthonunk című dokumentumfilmből.
Mindenkinek jó egészséget, szép napot, és köszönöm az értékes véleménynyilvánításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!