Megvan e valakinek Shütz István, Albán nyelkönyve szkennelt vagy pdf formába?
Pedig nem az:)))
6 éves koromban mikor meghurcoltak nálunk egy albán cukist a családom is része volt, mert az inspekció talált valamit, de utána se jártak csak megpecsételték őlet...én a tilalom ellenére be mentem hozzájuk...
...nagyon megkedveltük egymást a nagy papával de a nagyi nem akarta hogy megismerkedjem a korom beli gyerekekkel varázslatot tett rám...aztán a fia felesége is varázslatot tett rám 20 év mulva mikor a barátnöm nálluk dolgozott...
...és aztán 7 év mulva megtudtam, hogy nagypapának van egy kedves fiú unokája akit nem mertem megismerni még 7 év mulva megismertem még is és egymásba szerettünk, mikor megtudták megnősítették az albán szokás jog szerint...
le csonkoltak bennünket, minden érzésünk figyelembe vétele nélkül, Isten kegyelméből túl éltük barátok maradtunk de ezutánmeg akarom tanulni a nyelvet, jogom van segíts...privibe elküldtem az emilem
Kérdező:
Az utolsó hozzászólásod utána véleményem a következő volt:
HHHEEEEE????? Mivan?
Kit csonkoltak meg?? Mit varázsoltak el? Mivan????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!