Neten meg lehet valahogy "öntanító" módon tanulni hollandul?
Figyelt kérdés
Angolból már van egy elég stabil nyelvtudásom, tudom fontos nyelv, de nem mondanám, hogy tetszik, nekem olyan túl puhány, dallamos nyelvnek tűnik. Elkezdtem a németet második nyelvként, na az nagyon tetszik, egyrészt hasznos is a környéken, de már csak a nyelv élményéért is nagyon tanulom. Hallottam 1-2 holland dalt, meg olvastam egy-két holland nyelvű szöveget, és nagyon megtetszett. Nincs valami ingyenes online anyag? (szavak, kiejtések, nyelvtan...) Nem szeretnék drága összegeket szánni rá (amúgy tetszik a többi északi nyelv is - svéd, dán, norvég - csak annyi nyelvvel már nem szeretnék egyszerre foglalkozni. Amúgy egyszer, hogy egy újlatin nyelv is legyen, franciául is meg akarok tanulni, csak annyi nyelvvel már nem tudnék egyszerre foglalkozni. :D2013. máj. 3. 19:06
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Illetve van egy olyan kis könyv cd-vel, kisszótárral, hogy Pons-Megyszólalni 1 hónap alatt hollandul. Nagyon egyszerű és hasznos kis könyv! (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!