WorfHadnagy kérdése:
Mit jelent a "vakasáblás" és a "csidja"?
Figyelt kérdés
Egy Szefi nevű YouTube-os szokta ezeket a szavakat használni, de halványrózsaszín dunsztom sincs, hogy mit jelentenek. XD#szó #csidja
2012. dec. 23. 18:51
2/14 scoobyhun válasza:
Szerintem ezt csak ő találja ki, mert egy egetverően nagy önimádó barom.
3/14 anonim válasza:
Semmit nem jelentenek, és nem vagyok önimádó barom -.- a szórakoztatás a célom és ennyi, vakasáblás csak szójáték azt kell rá mondani hogy MI? mivel ez a reakciója általában az embereknek ha ezt így bebököd egy beszélgetésbe, a csídja meg az a szó jelentése amit te kitalálsz rá
4/14 anonim válasza:
ha nem is ismered szefit,akkor minek nyilvánítasz ki róla olyan dolgokat,ami egyáltalán nem igaz? :D szerintem te meg egy paraszt vagy.
5/14 bikagechi válasza:
beszartam, amikor Szefi válaszolt xdd
de igen, egy tajparaszt emberke vagy, az hétszentség, hogy ilyeneket nyilatkozol, holott nem tudod kiről van szó :D ha meg tudod, akkor csak szimplán gyökér vagy, mert nincs benne semmi önimádat :D
6/14 scoobyhun válasza:
Őszinte elnézést kérek összekevertem Szefit egy másik emberrel.Ezer bocsánat.
7/14 A kérdező kommentje:
Sz'al ezek ilyen izépótló szavak? :-D Köszi a válaszokat. :-D
2013. jan. 12. 16:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!