Milyen színű zoknit vegyek a 13-éves fiamnak? Ti miet szoktatok venni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 13:36
1/5 anonim válasza:
Én egész életemben fehéret és feketét hordtam, volt 1-2 színes is, de azokat kevésbé. 13 éves koromban is. Remélem segítettem:)
17F
2/5 anonim válasza:
Fehér, fekete vagy barna. Nem kisgyerek már, hogy színes meg Micimackós zoknit hordjon.
3/5 anonim válasza:
fehér, fekete, sötétkék, szürke, esetleg barna vagy khakizöld
4/5 anonim válasza:
"Nem kisgyerek már, hogy színes ... zoknit hordjon"
Ez jol mutatja az itthoni beszukult gondolkodast. Miert ne hordhatna szines zoknit akar egy felnott is? Egy kis onkifejezes, egy kis vidamsag, egy kis valtozatossag? Gyertek el pl Londonba es nezzetek meg, hogy meg oltonyhoz is van aki szines zoknit vesz fel. Aztan menjetek megint haza, es nezzetek meg, hogy a metron mindenki feketeben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!