Szerintetek milyen eddig? KÉP.
Figyelt kérdés
Sziasztok, őszinte véleményt várok a rajzomra. Jelenleg még csak félkész állapotban van. Fázis képet is linkelek.
1.
2.
3.
2016. aug. 5. 16:13
1/9 anonim válasza:
Muti miről másoltad! Egyébként jó lett! Az arca sok radírozás miatt hámlott le szegénynek? :D
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen az arca, kicsit megsérült.:/ De úgy vagyok vele, ha már egyszer elkezdtem be is fejezem..:) Nem vagyok otthon a neo traditional stílusban. Első ilyen jellegű rajzom.:)
Eredeti.:
Tudom itt 3 szeme van az én rajzomban pedig csak 2.:) De én így szerettem volna megrajzolni, általában eltérek az eredetitől. Kivéve ha fényképről kell rajzolnom portrét.:)
2016. aug. 5. 16:35
3/9 anonim válasza:
Gyönyörűen rajzolsz még akkor is ha másolva van. Gyakorolj sokat mert van tehetséged hozzá.
4/9 anonim válasza:
Első vagyok. Nagyon szuper, ahhoz képest pedig, hogy első, le a kalappal! :) Ügyes vagy, és jó ez a hozzáállás, hogy befejezted, ha már elkezdted! Csak így tovább :)
6/9 Andizsuzsi válasza:
Ügyes. A kép számomra ijesztő, de ez a te érdemed.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek.:)
2016. aug. 5. 17:42
8/9 anonim válasza:
Szerintem jó, de kár hogy másoltad:/ Nembaj, majd csinálsz fejből is hasonlót nemsokára;)
9/9 anonim válasza:
Hogy milyen? Menő!
Azt is beleszámítva hogy nagyjából egy éve rajzolsz még menőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!