Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vannak még emberek itt, akik...

Vannak még emberek itt, akik szeretnek olvasni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 19:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. jan. 19. 19:38
 2/19 anonim válasza:
50%
mért ne lennének? :D jó magam is könyvmoly lennék ^^ és még mindig a könyv a legjobb nem ezek az tablet cuccokról olvasni :))(bár ki mit részesít előnybben)
2015. jan. 19. 19:39
 3/19 anonim ***** válasza:
Persze, hiszen ahhoz olvasni kell, hogy egy kérdésre válaszoljunk, egyébként szabadidőmben magyar történelemmel kapcsolatos könyveket olvasok, izgalmas olvasmány (más mint amit az iskolában tanítottak) és itt játszódék ahol nap mint nap járunk, és nem is tudják sokan mi minden történt itt kicsiny hazánkban.
2015. jan. 19. 19:52
 4/19 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretek olvasni. Több óráig le tud kötni, és szerintem sokkal jobb, és hasznosabb időtöltés is mint a sok közösségi oldalakon a sok mocskot nézni.
2015. jan. 19. 20:15
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére vannak.
2015. jan. 19. 20:39
 6/19 anonim ***** válasza:
Igen. Most válaszol neked. De megnyugtatlak, a 13,5 éves fiam is szeret. Szolzsenyicin, Orwell, Hemingway... soroljam?
2015. jan. 19. 22:15
 7/19 A kérdező kommentje:
Ilyenkor döbben meg az ember. Folyamatosan azt hallom mindenhonnan, hogy az olvasás a perifériára szorul és már nincs szükség könyvekre, mert a világ és az emberiség nem ezáltal halad előre és kutatókra sincs szükség már. Az nagy öröm ha valakinek még a fia is megnyílik a kultúra iránt ebben a maszatos, devalválódott, morális nihiltől átitatott média által generált folyamatoktól és divatdiktátorok által uralt országban valaki szembemegy az éppen aktuális trenddel.
2015. jan. 19. 23:19
 8/19 anonim ***** válasza:
Te hol hallod ezeket a dolgokat? Főleg azt, hogy kutatókra nincs szükség. Mert én még nem hallottam ilyet. Viszont nagyon sok saját maguk által intellektuálisnak tartott ember szokott drámázni, mert jajj, csak a nyomtatott könyv a könyv, hová tart ez a világ, ahh ahh, szenvedés. Mondom ezt úgy, hogy én igenis sok könyvet olvasok, egy részét digitális formában. Ide kérném a savat.
2015. jan. 20. 03:27
 9/19 anonim ***** válasza:
Igen
2015. jan. 20. 12:04
 10/19 A kérdező kommentje:

Hol hallom, hogy kutatómunkára nincs szükség? Sok ismerősöm szerint nincs értelme, mert József Attila verseinek elemző értelmezése nélkül simán lehet élni és az emberiség nem ezáltal megy előre. Gazdaságot kellene tanítani és azt, hogy tudjanak kitölteni egy szerződést.

Ugyanakkor szeretnék idézni egy kedvenc filmrészletemet a Dead Poets Society-ből nem szó szerint citálom: gazdasági ismeretekre és pénzügyre mind szükség van viszont az érzelmeket csak a költészet eszközeivel tudjuk közvetíteni, ezrét soha nem halhat ki. Azért írunk vagy olvasunk verseket, mert mindnyájan gondolkodó lények vagyunk és érzelmeket akarunk közvetíteni más emberek felé vagy csak feloldozást nyerni.

2015. jan. 20. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!