Eastwood kérdése:
Pár hete kezdtem festegetni, mi a véleményetek róla? Papírképek. Köszönettel veszem, ha írtok!
Figyelt kérdés
(A fotók sajnos nem mindig a legjobbak)
2014. júl. 9. 13:38
1/17 anonim válasza:
Szerintem kibott rondák, de majd biztos jön egy sznob köcsög, aki elmagyarázza ez miért művészi.
2/17 anonim válasza:
Nekem túl kemények ezek a képek,nincs benne művészet... nekem a festészet sokkal kifinomultabb még ha absztrakt akkor is. De ízlések és pofonok.
3/17 anonim válasza:
Tőlem eléggé távol áll ez a stílus.
De a maga nemében jó, érdekes.
5/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon jók,és fantáziadúsak,már ha magadtól találtad ki őket.Érdemes lenne vele foglalkoznod komolyabban is:)
6/17 A kérdező kommentje:
Valóban pár hete. Konkréten 2 hete. Most próbálgatom. A téma saját, a kezem elindul a papíron aztán, ami jön.
2014. júl. 9. 14:11
8/17 A kérdező kommentje:
2014. júl. 9. 14:40
9/17 anonim válasza:
Nem az én stílusom,de van bennük koncepció és számomra is érthető.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem az a Mona Lisa, beismerem, de ez jön.
2014. júl. 9. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!