Hogy tetszenek a rajzaim?
Néhány a régebbiek közül elég bénácska, és itt nincs is fent mind, a szín sem élethű, az árnyékolások nem nagyon látszanak, szóval pocsék a minőség, de a lényeg nagyjából látszik. Majd lehet rakok fel máshova, másikakat is. : )
,,Ez a tartalom jelenleg nem elérhető"
Sehogy.
jah azok amiket a kérdező linkelt azok tényleg szépek
02:02 azok nemis a kérdezőjé o.O
Ezek nem az én rajzaim voltak. Azokat most itt. Hozzá kell tennem, hogy találkozhattok a képekkel google-ban, mivel képről rajzolok (nem másolással, hanem csak nézem... mivel már megkaptam a "tuti másoltad!" szöveget. Annyira pedig nem jók azért) De van pár saját is. És a képek az árnyékolásokat nem adják vissza igazán pedig az sokat dob a képeken. :(
[link] - Itt direkt kis nyomi figurák vannak, a kép illusztráció a Napoleon Boulevard, Júlia nem akar a földön járni c. számához.
[link] - saját agyszülemény, kicsit aránytalan formák...
[link] - Harry Potter, Bellatrix Black
[link] - Harry P. Sötét Nagyúr és a kígyó
[link] - Johnny Depp. Ennek a fényképezésénél nagyon csalódott lettem, mivel abszolút nem adja vissza a képet. :(
[link] - A sarokban a kis pöttyök a kisöcsim bogarai. :)
[link] - ez a falamon lesz. : )
Hát ennyi, de ez nem igazán mind :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!