Most akkor van cigány bűnözés, vagy nincs?
Figyelt kérdés
itt egy kis kiegészítő videó!Lakatos Attila cigányvajda
http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc
2010. jún. 26. 12:04
1/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
az amúgy tök jó hogy így kimondja az igazat, csak sajnos ez nem fog semmit sem segíteni, ugyanis a 90% cigányféreg nem hallgat rá
5/8 anonim válasza:
Van.Ez nem azt jelenti,hogy csak cigányok bűnöznek,de ők a számarányuknál jóval nagyobb arányban kiveszik a részüket a bűnözésből.
Felénk a lakosság harmada cigány,mégis a büncslekmények 95%-át biztos ,hogy ők csinálják.Az öregek már boltba sem nagyon mernek menni,lassan már én sem....
A jogvédők ideköltözhetnének Szabolcsba,legalább egy hónapra,kiváncsi vagyok ,mennyit változna a véleményük a cigányokról.Vannak azért rendesek is,az egyik legjobb barátom is cigány,dolgozik ,tanul,normális.
8/8 A kérdező kommentje:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
a legelso hozaszolonak:
en elobb irtam ki a kerdest
2010. jún. 26. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!