A Twinner rágó nevében mit jelent a 88-as szám?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 14:55
1/12 anonim válasza:
nem olyan rég még csak 88 ft ba került.Gondolom ezt jelenti mert akkor így reklámozták.
2/12 anonim válasza:
Szerintem is az ára. Így vezették be anno. Nem tom, most mennyibe kerül, de nekem állandó hasmenést okozott. (aztán megtaláltam a papírján, hogy nagyobb mennyiségben hasmenést okozhat).
3/12 anonim válasza:
Eredetileg 88ft volt...mostmár közelít a 188ft-hoz.
4/12 anonim válasza:
Minden rágó nagymennyiségben hasmenést okoz.
5/12 anonim válasza:
A H az angol ABC 8. betűje, tehát HH, ami anyit tesz, hogy Heil Hitler. Valószínüleg a régi náci időkből maradt ránk a Twinner rágó.
6/12 anonim válasza:
Nem kéne mindenben a hitleri kapcsolatot keresni. Véletlen egybeesés, amúgy ennyibe került.
7/12 anonim válasza:
Hogy egyeseknek mennyire szűk a látóköre ha poénról van szó. Nekem tetszett a Hitleres komi ;)
8/12 anonim válasza:
"A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad."
88%ban
oh wow :D
9/12 A kérdező kommentje:
Írtam nekik egy emailt, azt írták vissza, hogy a Hitler miatt van.
Na jó nem, tényleg amiatt, hogy 88 ft-ért kezdték árulni.
2010. jún. 14. 19:33
10/12 anonim válasza:
Ha a II.Világháborúból maradt,akkor nem csoda,hogy hasmenést okoz.......:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!