Tudtál/akartál-e és hogyan segíteni az árvízkárosultakon?
Figyelt kérdés
Elszorul a szívem a képek láttán. Beleélem magam a helyzetükbe, bár egy biztonságos helyről nem egyszerű.2010. jún. 2. 19:13
1/15 anonim válasza:
A szüleim 50ezer forintot adományoztak, én barátommal lementem az egyik nap egy ismerősömnek segíteni Miskolcra.
2/15 anonim válasza:
Én az állatokat sokkal jobban sajnálom mert velük senki nem törődik legfeljebb azért mert pénzbe vannak, és azt elviszi a víz, és akkor megintcsak az emberek sírnak hogy nekik nem marad. -.-" Az emberekről meg annyit hogy nem kell árvízveszélyes helyre költözni. Én akkor sem tenném ha kényszerítenének.
3/15 A kérdező kommentje:
Nagyszerű hozzáállás. A személyes segítség meg aztán még inkább az!
2010. jún. 2. 19:24
4/15 A kérdező kommentje:
19.23 Nem adok neked teljesen igazat. Vannak most olyan helyek, ahol még sohasem volt árvíz. Teljesen meglepetésszerűen öntötte el őket a víz. Az ember meg általába oda épít, ahova engedélyt kap, ahol megtetszik neki a hely és gondolom oda, ahol a telek árát emberi mértékkel mérik.
2010. jún. 2. 19:27
5/15 anonim válasza:
Jó hát azért szerintem nem ott fogok vízbe fulladni ahol semmi víz, folyó, patak, tó nincs. De a másik része attól még igaz. Az állatokkal senki nem foglalkozik, mert ők csak állatok. Máshol még arra is igény van hogy a tv-ben műsort csináljanak az állatmentésből...
6/15 A kérdező kommentje:
Az állatokat igenis mentik, amennyire lehet. De azért mégiscsak első az ember.
2010. jún. 2. 19:44
7/15 anonim válasza:
Én 19 éves vagyok és nem tudom, hogy bármi hasznomat vennék mert, hogy fiatal és lány vagyok, de nagyon szívesen mennék segíteni, de nem találtam semmi olyan oldalt, ahol leírnának bármit is, hogy hány évesek és hol lehet egyáltalán jelentkezni, ja és hogy várnak-e még önkénteseket. ha bárki tudna nekem ebben segíteni azt megköszönöm.
8/15 A kérdező kommentje:
Van egy nemzeti hívószám: 1752 Ez a hívás 250.-ft-ot jelent és a ppnz biztos, hogy az árvízkárosultaknak megy. Amíg él a szám, mi hetente két hívást kezedeményezünk. Ennyit sokan megengedhetetnek maguknak.
2010. jún. 3. 16:58
9/15 anonim válasza:
19:23-as!az állatos résszel teljesen egyet értek,de ez az árvíz duma:mondd ezt Edelényben,ami teljesen biztonságos hely volt.
Segítettem sms-el.
10/15 anonim válasza:
Én felhívtam a számot. Sajnos csa így tudok segíteni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!