Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyek Budapest veszélyes részei?

Melyek Budapest veszélyes részei?

Figyelt kérdés
Mik történhetnek ott az emberrel?
2016. márc. 3. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Éjszaka az egész város veszélyes, hisz mindenhol lehetnek bűnőzők. Nappal semmi extra, nincs kimondottan veszélyes hely.
2016. márc. 3. 12:45
 2/10 anonim válasza:
97%
Hát mondjuk az állatkertben az oroszlánfuttató, oda nem érdemes bemászni, mert megesz az oroszlán.
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Nyocker, ott is leginkább a belső kisebb utcai. Megvernek, kirabolnak, megkeselnek úgy kb ennyi.
 4/10 kovpet ***** válasza:
90%

Azért a Hős utcába nem szívesen mennék nappal sem :)

Bár igaz, már rég voltam arra (szerencsére), lehet, hogy már jobb a helyzet.

"Mik történhetnek ott az emberrel?"

Ezen mosolyogtam egyet azért :)

2016. márc. 3. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag Kőbánya meg a Havanna lakótelep sem egy életbiztosítás
2016. márc. 3. 12:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Nővérem 10 évig lakott a VIII. Lujza utcában a kamasz lányával, se őket nem támadta meg soha senki, se engem, ha látogatni mentem, se az utcán hagyott autónkan nem ártottak egyszer sem. Ezzel szemben a mi lakásunkat a sziperszuper VI. kerületben egyszer kirabolták, másodszor is próbálták, de addigra már a G4S házhozjövős biztonsági rendszere fogadta őket, mellettünk alighanem díler lakott, mert minden hétvégén forgalmas volt a lakása, de mindenki csak percekre ment, illetve többször ki volt papírozva, hogy mindenki figyeljen a kutyájára, mert valaki mérgezi őket sorra. Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy a nyolcker biztonságos, hanem azt, hogy az egész városban ugyanúgy bármi megeshet.
2016. márc. 3. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

A 12. szerintem bíztonságos mi itt élünk (éltünk is mindig).

Egyszer a 8.kerületen keresztül mentünk, és az egyik kis utcába, -GPS ugye kikerüli a dugót- szóval elöttünk lefékezett egy autó és mögöttünk is oda jöttek a nagydarb koszos tetovált cigányok és mutogattak hogy huzzuk le az ablakot. Anya meg hívta a rendöröket pár percig tartott és nem volt valami kellemes. Végül beszáltak az autójukba és tovább mentek, mi meg inkább haza mentünk.

2016. márc. 3. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen,majdnem mindenhol veszélyes a város,pláne este.

Viszont engem a VIII.kerületben sosem ért atrocitás,ellenben az öcsémet V.kerülteben verték már "csak úgy" meg este...

A Kálvin térnél(ami szintén V.ker.) meg engem próbált elkapni egy férfi miközben vártam a villamosra..(azóta gázsprayvel közlekedem)Jó azért a Mátyás tér környéke sem egy álomhely:D

Szóval sosem lehet tudni.

2016. márc. 3. 13:14
 9/10 anonim válasza:
A legrosszabbak talán a Hős utca és a 8. Kerület külső része (Diószeghy,Magdolna, Lujza utca stb.) Itt azért ajánlott a gázspray, ha este mész, de nappal nem támadnak meg nagy eséllyel! Este előfordulhat, hogy belédkötnek, esetleg ki akarnak rabolni, de ez bárhol megtörténhet késő este! Engem például Kelenföldnél próbáltak kirabolni egyszer!
2016. márc. 5. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
A vidámpark is lehet veszélyes ,ha nincs karbantartva
2019. jan. 12. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!