Büszke vagy arra hogy Magyarnak születtél?
Büszke vagyok arra hogy magyar vagyok!!:D
Csak a himnuszunk nem tetszik!):
Én is büszke vagyok rá.
Amikor meghallom a himnuszt akkor érzem is...
Csak nem látom a jövőmet Magyarországon.
:'(
Ti hisztek benne hogy jobbra fordul az ország helyzete?
Most megyek egyetemre de úgy érzem nem fogok tudni utána elhelyezkedni mert minden még rosszabb lesz addigra...:S
Én bízom benne. És igen, örülök, hogy magyarnak születtem, csak a mostani helyzet ugye... Amúgy én is gondolkodtam rajta, hogy mi lesz egyetem után...:S
A magyar himnusz pedig nagyon szép, és a székely himnusszal is így vagyok. :)
17l
Fél éve külföldön élek, és kizárólag a család és néhány barát miatt hiányzik Magyarország.
Én vagyok az első itt (és talán az utolsó is), de én nem vagyok büszke rá. A tanár megver, az orvos meg haldokolva is hazaküld, a munkahelyen emberszámba se vesznek. Az utcán neked mennek, kirabolnak, és ha peches vagy meg is ölnek.
Mindenhol áremelés, de semmi nem történik a plusz pénzekért cserébe. Pár éven belül teljesen lehetetlen lesz a megélhetés szerintem.
Sajnálom, ha megbánt a véleménye, ez van.
"áldjon vagy verjen sors keze, itt élned-halnod kell"
ezt mondta nekem a nagyapám, amikor megkérdeztem, hogy miért nem disszidált '56ban...
nos, akkor is elég xar volt az ország helyzete, persze nem gazdaságilag, hanem erkölcsileg.
oka van annak, h ide születtem, itt kell élnem és boldogulnom. igen, büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok.
aki pedig annyira nem szeret itt élni, az menjen, vissza se nézzen, adja vissza még az állampolgárságát is.
ha igazán sok hazaszerető ember lesz majd ebben az országban, akkor talán jobbra fordul a sorsunk, hiszen aki szereti a hazáját az is tesz is érte, hogy felemelkedjen.
Én magyarnak születtem, és magyarként is halok meg. Nem vágyakozom más országba, mert ez az ország az én hazám. A himnuszunk tetszik, de nagyon zavar, hogy a tv-műsorát is ezzel fejezik be. A himnuszhoz ALKALOM kell!! Szívem szerint felállnék, ha pl. az olimpián hallom a himnuszt.
A himnusz szövegét hallgatva valóban benne van az egész sorsunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!