Miért van az, hogy a válaszok értékelésénél nem a hasznosságot veszik figyelembe, hanem azt, hogy a válaszoló ugyan úgy gondolkodik-e mint a kérdező?
Mert az emberek hülyék.
Ahogy a mondás is tartja: Nagy az Isten állatkertje.
Ez ugyanolyan, mint amikor valakiről kiderül, hogy homoszexuális, akkor mindenki meg akarja verni. Mintha attól megváltozna a szexuális beállítottsága.
Sokan azt hiszik, hogy attól, hogy egy politikai "ellenlábasukat" lepontozzák, azzal meggyőzik a kérdezőt, vagy akár pont a lepontozottat, hogy nekik van igazuk.
Szerintem marhaság az egész. Szerintem ennek az egész pontozásnak nincs értelme.
Akkor lenne valami, ha csak a kérdésfeltevő pontozhatna. Elvégre neki kell hogy hasznos legyen a dolog. Más honnan tudná ezt megítélni? Ha meg neki nem hasznos, akkor lehet hogy nem is a válaszban van a hiba, hanem abban, hogy a feltett kérdés nem fedi megfelelő mértékben azt, amire ő kíváncsi. De ez már messze vezet.
L
Vallás alapú kérdéseknél is ezt tapasztalom ... meg nagyjából mindenhol. Én sem értem.
A minap kaptam pár 0%-ot mert egy vallásos témában megmagyaráztam, hogy miért nem hiszek, viszont kielégítő választ adtam a kérdésre.
Hiába mondják, kevés ember tudja elfogadni a másik véleményét, ha tudja, hogy igaza van, de a saját álláspontjával ellentétes.
Na tessék!
Megmagyaráznátok, hogy most miért csak 33%-ot kaptam?
Miben nem válaszoltam a kérdésre?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!