Egy festmény címére lennék kíváncsi, Valaki megírná a címét?

Ez tetszett.
Ebből a leírásból nem sokat tudtunk meg. Esetleg, hogy milyen nemzetiségűek, milyen ruhát viselnek, hányan vannak, milyen színek szereplenek. Ez mind nagyon fontos, enélkül találomra nem lehet megmondani.
Találtam olyat, amelyikre igaz a leírásod. Ez lenne az?

1.) Már nincs lehetőségem lefényképezni.
2.) Ha vicceket akarok olvasni, olyan oldalt keresek ahol viccek vannak.
3.) Ha nem tudjátok a választ, nem kell válaszolni.
Nagyon sok íjász, lóháton, balról jobbra vágtázik. Nem tudom hogy tatárjárásról, vagy a magyarok hódításairól készült-e, de szerintem ezek alapján a kurucokat már ki lehet zárni. Akinek van tippje, annak megköszönöm ha elküldi, akinek nincs, az meg minek ír hülyeséget.

Ha nem félnék, hogy rosszat gondolnának rólam, most úgy orrba vágnálak virtuálisan, hogy a fal adná a másikat.
Te magad sem írtad le helyesen a képet, jobbról balra vágtázó lovasíjászok. Aztán változtattál, és már visszafelé lovagoltak. Nem azok az idióták, akik értetlenkednek egy rosszul feltett kérdésnél, legközelebb, próbálj úgy fogalmazni, hogy halandó ember is értse. Egyébként, mi volt az a kép? Most már nagyon fúrja az oldalam.

A másikat meg nem a fal, de én adnám neked az idiótázásodért, olyat hogy a takony menetet vágna a nyakadon. Ha élőben lennénk, saját hibád miatt nem mernél így reagálni. Ott te lennél a kisfiú.
Na jó, zárjuk le. Azóta már biztos elhúztak a képről a nyilasok.

Ha hibázol, az egy dolog. De hogy a saját hibád miatt a másikat idiótázod le az csak a te hülyeségedre és tanácstalanságodra utal. 3 éves gyerek már tudja melyik a bal és melyik a jobb oldal.
És az előzőért mégegy orrbavágás, s most a másik oldalról hogy a taknyod most balbenetet vágjon a nyakadon. (Csak hogy tanuld meg a jobb és bal közti különbséget).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!