Miért van a mai lányoknak és középkorú nőknek ilyen egyforma hangja?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem,hogy furcsa módon, mintha nyávognának, vagy olyan pökkhendi stílusban beszélnének a csajok. Engem ez annyira irritál és egyben olyannyira érdekelt a téma, hogy még 5 különböző nőnek felvettem a beszédhangját és elvittem egy studióba, ahol jó pár ezerért egy hangmérnök analizálta a hangjaikat és az a műszer azt mutatta,hogy tényleg alig van eltérés a beszédhangjuk frekvenciájában. Főleg akkor figyelhető meg náluk, ha valamit nagyon tudatni akarnak kommunikáció közben, vagy fel vannak valamiért háborodva. A csajok között volt szőke, barna és mindenféle hajszínű. Ti ezzel foglalkoztatok már, hogy lehet ez? Legalább 6 éve figyelem és tanúlmányozom a mostani csajok és egyes nők hangját, de azelőtt nem vettem észre,hogy ennyire egyformán irrtáló lett volna, vagy bántó lett volna. Engem nagyon idegesít és bántja a fülemet ez. A középsuliban is állandóan idegesítetek ezek a nyafogós, nyávogósnak, vagy mittom én milyennek betudható hangok, beszédstílusok. Velem van valami baj, vagy tényleg lehet ebben valami? Sokszor nézem a tévét is és ebben az új budapesti műsorban is a csajok, szóval nagyon idegesítőek, mikor meghallom őket.Szinte mániákusan foglalkozni kezdtem a témával.Mi a véleményetek erről?2014. ápr. 5. 21:41
11/31 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék azért egy lány véleményére is,amelyik nem bunkózna le ezért:)) tényleg ezer boccs minden csajnak,dee szóval érdekelne,hogy pl nekik mi az értelemszerű magyarázata,véleménye erről?
2014. ápr. 5. 22:42
12/31 anonim válasza:
Szerintem inkább jobban jársz ha nem tudod meg,ha ilyen szapuló témát nyitsz!:)))) Még a végén kiderűl,hogy így akarsz becsajozni?:))
13/31 1112 válasza:
5.,8.,9. vagyok,lány, és nem is egyforma mindenkinek a hangja, akkor viszont kikérném magamnak most!!:)
14/31 A kérdező kommentje:
Jó biztos igazad lehet,hiszen nem is hallottam még a hangod és nem is ismerlek.Nem belőled indultam ki,hanem sokan másokból.Hallgasd meg,főleg a tévét és ha jó a füled, ami miért ne lenne jó, akkor esetleg majd te is rájöszz! Mondom,hogy nem ma kezdtem el foglalkozni a témával és azért vetettem fel a kérdést,mert hátha közelebb kerülök a megoldáshoz,ami annyira idegesít.
2014. ápr. 5. 22:51
15/31 anonim válasza:
jól mondtad,hogy csajozni akar! na ne finomkodj már velük azért ennyire.tudják ők jól miről beszélsz,főleg azok,akik abban a stílusban nyivákolnak! ja és köszöntelek a x-akták világában,mert e pillanatban léptél be ezzel a kérdéssel!! :DDDD kuuurva kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége :DDDDDDDD
16/31 anonim válasza:
Szerintem semmi különös,mert elporolnak a nők,vagy egy valaki úgy kioszt érte,hogy a lábad sem éri a földet! :-)))
17/31 1112 válasza:
hogyhogy a vége?:) Hát akkor meghajlás:):)
18/31 anonim válasza:
Hé utolsó cicus nem akarod idehívni a barátnőidet megvitatni szegény fiúka oly boldogtalan témáját? :D
19/31 A kérdező kommentje:
De őrültek vagytok!! :-) Ne vedd komolyra.Az sem tudom ki vagy és milyen ahangod
2014. ápr. 5. 23:04
20/31 anonim válasza:
micsoda új formát találtál ki a csajozásra? Bes*arokkkk :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!