Szerinted az ország mennyivel lenne előrébb ha az 1 millió roma honfitársunk helyett 1 millió japán élne velünk?
statisztikai adat:
feketék átlagos IQ-ja 85
Fehéreké 100
Ázsiaiaké 106
zsidóké 116
Hát a munkanélküliség még nagyobb lenne.És tömegverekedés lenne a munkahelyekért, mert a japánok legalább dolgoznak.
És nem szaporodnának osztódással.
Fellendülne az ország.
A segélyre kidobott pénz miatt több jutna: oktatásra, egészségügyre, környezet védelemre.
Jobb iskolág lennének, az órák nem fegyelmezéssel telnének, hanem valódi minőségi oktatással, mert a legjobb tanárok nem menekülnének el a pályáról.
A kórházakban modernebb jobb körülmények lennének, hisz nem lenne tele az önsorsrontó életmód következményeit viselő roma honfitársakkal.
Környezet védelem: Elég lenne egy parkot egyszer felújítani 10 évente, és nem lopnának el minden mozdíthatót. Nem lennének szemetes, saras, mocskos parlagfüves területek a putrisorok végén.
Egy más minőségben élne a magyar társadalom!
Rasszista vagyok? NEM!
Lol.
1.: A hazugságnak 3 fokozata van. Hazugság, szemérmetlen hazugság, statisztika.
2.: Az IQ nem függ azzal össze hogy ki milyen jó munkát végez.
3.: Ha össze is függene, nincs közte olyan hogy "cigányok átlagos...", de mivel ázsiából jöttek(állítólag) így hozzá kell őket sorolni, de ha hozzá soroljuk, akkor is alattuk vagyunk, ergo nem hogy előrébb lennénk(fejlettségben) hanem hátrébb:D
Szóval mondd, minek is másoltad ide ezt a statisztikát?:D
14:49
Az ázsiaiakhoz a "sárgákat" sorolják.
A cigányok indiából vannak de egy indiai utálja a cigányokat(mily meglepő)
13:38
Az USA-ban rasszok alapján lemérik(micsoda egy rasszista fasiszta ország mi???(((:).
A feketék egyenlőre nem tudják azt a szintet hozni mint a fehérek.
Belinkelnéd a helyet ahonnan a statisztikát másoltad?
Csak kíváncsi vagyok...
Egyébként nem tudom előrébb lennénk e vagy hátrább, de biztos lenne más amire nap mint nap lehet háborogni, pl "eeeveszik a munkát":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!