Csak én érzem, hogy a facebook arra való, hogy dicsekedjünk? Nem csak fiatalok körében!
Jól látod, de erről nem a Facebook tehet, korábban is szerettek dicsekedni az emberek. Csak előtte százoldalas fényképalbumokat mutogattak egymásnak a nyaralásról meg a gyerekről, most meg felteszik a netre, ami azért is jobb, mert ha nem érdekel, nem kell udvariasan végignézned, csak nem nyitod meg és kész.
Mint ahogy a mellkidobós öltözködés sem a Facbookkal egyidős.
Minden felület arra való, hogy használd. Aztán az már más kérdés hogy te hogyan használod.
Igen, sok ember használja úgy az ilyen felületeket, mint annak idején az iskolai faliújságokat, vagy sok ember játszmázik, azzal, hogy a FB-ot néző ember egyenlő lesz ANYUKÁVAL (ami az igazán gáz!), és úgy ireg-forog, hogy neki teszi az agyát. (Nem megyek bele mélylélektanilag, de elég gáz, ha valaki anyuka elismerésére vágyik felnőttként.)
Én mindig a saját sztenderdemet tartom mindenütt, ott is. Kevés ismerősöm van, nagyon válogatott oldalakat nézek megm és ami szemét, és sértő rám nézve, azonnal kidobatom. Semmiféle személyes infót nema dok meg, ami nem tartozik másra.
Ha pedig valaki pedig eljut arra a szintre, hogy sorozatosan vagy legalább kétszer ngyon durván megbánt, zaklat, akkor azt kizárom.
Rajtad múlik, hogy mit engedsz magadhoz a Világból - még a neten is. :)
Boldog karácsonyt! :)
Egyetértek az előttem szólókkal, de én érzek egy kis irigységet is a kérdésedben.
Neked mi bajod van azzal, h valaki lefényképezi magát majd 130-an lájkolják???
Valóban vannak, akik dicsekednek. De sok olyan is van, amikor valaki nem dicsekszik, csak boldog és büszkélkedik valamivel, ami teljesen emberi és természetes. Ezt azonban a rosszmájú, irigy emberek dicsekvésnek veszik.
Szóval, ha úgy érzed valaki dicsekszik, végezz önvizsgálatot is. :)
Én is érzem az irígységet:)
Szeretek én is poszolgatni, de a meztelen babás kép nekem is sok, annak a picinek is vannak jogai.
Az a véleményem, hogy szerintem nincs ember a földön, akinek 300 közeli ismerőse lenne, és értelmetlennek tartom az ezek szerint idegesítő emberek online gyűjtését.
Nekem van összesen 19 ismerősöm (család, barátok), akiknek még az esetleges hülyébb posztjaik is kevésbé zavaróak, bár szerencsére ritkák.
Vagy te mind a 300 ismerősöddel rendszeresen levelezel/írsz nekik? Ha nem, te sem épp kapcsolattartásra használod a frászbúkot, mert a bejelölés nem kapcsolattartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!