Mit tennétek, ha rettegésben tartanának? Alább leírom
hogyan!
Figyelt kérdés
Osztálytársam (cigány) testvére (értelemszerűen ő is) bejött a suliba (középsuli) nyílt napra, de egy másik suliban ő is középsulis 9.-es. Van ennek a lánynak egy barátnője, az magyar, de a viselkedése pont mint a cigányoké. Szal ez a kettő bejött a suliba, és ugy tettek mintha ők lennének a világ középpontjai, és rázták magukat a suliban a haverjaim előtt, én meg az egyiknek(haveromnak) odasugtam h "nagyon csinosnak hiszik magukat". De ezt ők nem hallhatták, mert arrébb rázták magukat. Másnap a buszmegállóban álltam, amikor megállt az ő buszuk és mindkettő mutogatni kezdett nekem. Nekem sem kellett több, visszamutattam. Másnap üzengettek az o.társammal h baj lesz. Na ez az o.társam hazament és megmondta otthon h én azt üzentem h kapják be. Én ilyet nem is mondtam, na de mindegy! Az a lényeg h mindenáron meg akarnak keresni suli után és megverni! Annyira félek! Hiszen nem a jófajta cigány akivel beszélni lehet, hanem a kötekedős, verekedős típus. Nem merek kimenni a suliból ha nem jön velem legalább 2 fiú is. :S Az o.társam beszólogat nekem, meg mindenre huzza a száját, és vele sem tudok beszélni. Bonyolulttá válik a helyzet h az o.társamnak a legjobb bnője (szintén o.társ) is haragszik rám, pedig Vele eddig jóban voltam. Most mit kéne tennem? nem tudok én senkivel se beszélni, se a cigánnyal, se a bnőjével, se a tesójával se annak a bnőjével. Olyan szánalmas és dedós dolog én is lassan 17 leszek, nehogymár egy 15 éves csitri pattogjon! Csak félek, mert cigány! És állítólag jól verekszik, de előtte sose kérdez csak üt! :( Kérlek minél hamarabb válaszoljatok! Előre is köszönöm!
Hát az elkövetkezendő pár napban tuti hordanék valamit a zsebemben amivel tudnék védekezni. Legyen az akár egy sima dezodor, az is tud fájni, ha a szemedbe fújják.
Legyél résen!
2009. nov. 25. 20:10
2/62 anonim válasza:
nem volt túl könnyű értelmezni a problémádat, de azért (talán) sikerült...
szóval provokáltad őket, most meg be vagy szarva, hogy kapsz tőlük... így jártál, máskor majd kisebbre veszed az arcod...
2009. nov. 25. 20:10
3/62 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi, másodiknak annyit, hogy valszeg rosszul értelmeztél valamit: én nem tettem semmit annak érdekében h ezt műveljék velem!!! Tehát tuti nem!! Az egyik bnőmet is utálják és mivel én is ott szoktam olykor lenni ezért belém is belémkötöttek! és most meg akarnak engem verni! nos, érted?
2009. nov. 25. 20:13
4/62 anonim válasza:
szerintem jó ötlet ez hogy 2-3 erős fiúval mész ki.. csak mindig legyen náluk fegyver is (pl kés). am lehet hogy csak játszanak veled, és nem is akarna megverni >_> de azért jobb, ha mindig vannak melletted :P
2009. nov. 25. 20:14
5/62 anonim válasza:
Hát kés az pont ne legyen nálad, mert a vége az lesz, hogy valakinek komolyabb baja esik és téged lincselnek meg. Valami humánusabb megoldást keress.
2009. nov. 25. 20:19
6/62 anonim válasza:
szerintem ez kitaláció, a cigányok nem rosszak nem bántanak senkit és semmit. Most amúgy hol vannak az oldalon császkáló jogvédők?
2009. nov. 25. 20:23
7/62 A kérdező kommentje:
A dezodoros ügy az tetszik, csak a kabátom zsebében hordjam, szembefujom vele mind a 4et egyszerre és rohanok?? :O utána ugyis megkeres! :( és akkor még idegesebb lesz! Mi legyen nálam? Vagy mi ne? :( annyira elvok kenődve! Am nem hiszem h csak játszanak:( tudod: a rosszfajta cigánynak a szájánál a tehetsége nagyobb! :(
2009. nov. 25. 20:23
8/62 anonim válasza:
Talán gyorsan beíratkoznék a helyedben valami jó kis helyre, ahol megtanulsz pár önvédelmi fogást. Pl. ju-jitsu. Nézd meg, milyen hatékony és egyszerű:
De ezt tényleg csak akkor alkalmazd, ha már nem tudsz elmenekülni, mert ők többen szoktak lenni. De ha csak egy támadó van - mégha egy nagyobb fiú is - az ellen még sikeres lehetsz. De ha többen vannak, az már gáz. Legjobb, ha van melletted pár fiú és / vagy a futás.
2009. nov. 25. 20:24
9/62 A kérdező kommentje:
20:23 ne haragudj, de rossz a nézeted! Vagy mondhatnám hogy szerencsés a helyzeted!! Szerencsés vagy mert nem találkozol ilyenekkel!! Addig örülj neki, ameddig nem te sírsz és nem te nem mersz kimenni egy épületből, és ráadásul úgy hogy nem csináltál semmit! Egyszerűen a barátaiddal láttak és belédkötöttek! Örülj neki, és írhatnám hogy roma, és írhatnám hiszen igaz: vannak jó cigányok, nem 1-2 haverom cigány, és tiszták, nem verekednek, semmi! És jobb tanuló mint én, hát van ilyen! De hidd el, nem ismered a rossz oldalát! :(
2009. nov. 25. 20:28
10/62 anonim válasza:
én megakadtam!Te most fiu vagy lány vagy?én azt vettem le h lány.de akkor már ott tartanak a cigányok h lányokat vernek?A 2 cigány aki meg akar verni fiuk vagy lányok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!